22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

MEETİNG POİNT 4 YENİ OTEL MARKASINI ITB BERLİN’DE TANITACAK

Dünya çapındaki yatırımları ile hızla büyüyen otel grubu Meeting Point Hotels, lider turizm fuarı ITB 2018’e katılarak 4 yeni otel markasını tanıtacak

Meeting Point 4 yeni otel markasını ITB Berlin’de tanıtacak

06 Mart 2018 Salı 18:42

TURİZMİN SESİ


LABRANDA Hotels&Resorts’a ek yeni markaları ile otel zinciri sayısını 5’e çıkaran Grup, dünyanın farklı noktalarındaki tüm tatilcilere hitap etmeyi hedefliyor. Meeting Point Hotels, bugün duyurusunu yaptığı yeni otel markaları Kairaba Hotels&Resorts, Clubs Plus Resorts, Budget Hotels; kısa süre önce hayata geçirdiği Design Plus ve 2015’ten bu yana 50’yi aşkın oteli ile faaliyet gösteren LABRANDA Hotels&Resorts ile birlikte otel markalarının sayısını 5’e çıkarttı. Meeting Point Hotels, bu yeni yatırım hamlesi ile güneş tatili sevenlerden doğaseverlere, kültür tatilinden hoşlananlardan, tatillerinde farklı lezzetler arayanlara, lüks zevklere sahip olanlardan uygun maliyetli seyahat arayışında olanlara kadar, bünyesinde sunduğu geniş portföyüyle herkese uygun bir seçenek yaratmayı başardı.

FTI Group CCO’su ve Yönetim Direktörü Roula Jouny, Meeting Point Hotels’in yeni otel markalarına ilişkin yaptığı açıklamada “Yeni otel markalarımızı açıklıyor olmaktan dolayı son derece mutluyum. Markalarımızın kendi yolunda ve Meeting Point Hotels çatısı altında ilerliyor oluşu, konukların ilgi ve beklentilerine en uygun konaklama seçeneklerini otellerimiz bünyesinde bulabileceğine dair güvenimizi artırıyor. Bu süreçte tüm markalarımızın doğru hedef kitlelerine hitap edebilmeleri için ürünlerimizi farklılaştırmaya; bunun yanı sıra tüm otellerimizde sunmuş olduğumuz hizmet kalitemizi artırmaya odaklanıyoruz.

Otel koleksiyonumuz Design Plus’ın açılışından ve bünyesindeki ilk oteli, Las Palmas de Gran Canaria’da yer alan Bex Hotel’in ödül kazandıran büyük başarısından dolayı büyük mutluluk duyuyorum” dedi.

Yeni markalara ek olarak Meeting Point Hotels Gambiya’daki iki yeni oteli ile büyümesini sürdürüyor. Yeni yatırımı ile faaliyet gösterdiği ülke sayısını sekize çıkaran Grup, yakın zamanda yeni ülkelerde de otel yatırımları yapmaya hazırlanıyor. Grup, aynı zamanda bulunduğu ülkelerde varolan portfolyosunu genişletme yolunda da çalışmalarına devam ediyor. Meeting Point Hotels bünyesinde Türkiye’de 10 otel bulunurken Grup; Mısır’da 8, Yunanistan’da son yatırımı LABRANDA Sandy Beach and Sandy Villas ile 7 otele ulaştı. Bunlara ek olarak, kısa bir süre önce Gran Canaria ve Tenerife’de bulunan 3 otel de Meeting Point Hotels bünyesinde hizmet vermeye başladı.

Sözlerine Grubun yeni markalama stratejisi ile ilgili değerlendirmede bulunarak devam eden Roula Jouny, çalışmalarının bu yıl içinde tamamlanacağını söyledi: “Çeşitli otel markalarımızın yeniden markalama ve uygulama çalışmaları 2018’in üçüncü çeyreği itibarıyla sonuçlanmış olacak. 8 ülkedeki geniş portfolyomuzu vitrine çıkarmak ve yerel değerlerle bütünleşmiş konukseverliğimizle misafirlerimizi ağırlamak için sabırsızlanıyoruz.”dedi.

Seya Beach Hotel
Design Plus çatısı altında faaliyete geçecek ikinci otel olan Seya Beach Hotel'in, 14 Haziran 2018'den itibaren konuklarını ağırlamaya başlaması planlanıyor. Mimarisi, üzüm bağları, yel değirmenleri, muhteşem denizi ve doğası ile yaz tatillerinin vazgeçilmez adresi olan Alaçatı’da hizmete girecek olan otel, misafirlerine büyüleyici Ege Denizi manzarası eşliğinde ayrıcalıklı ve lüks bir tatil deneyimi vadediyor.

Oldukça şık tasarlanmış geniş ve aydınlık 190 oda ve süitiyle otel, doğayla eşsiz bir uyuma sahip. Kahvaltı dahil konaklama hizmeti verecek olan otelde pastane, havuz bar ve konukların dünya standartlarında eşsiz lezzetleri deneyimleyebilecekleri 3 adet restoran bulunuyor.

Ayrıca, Seya Beach Hotel'in sağlıklı yaşam merkezi la brise spa, misafirlerine sunduğu canlandırıcı spa terapileriyle yılın yorgunluğunu üzerlerinden atmalarına yardımcı oluyor.  Masaj odaları, fitness salonu, buhar odası, sauna ve Türk Hamamı ise tesisin sunduğu diğer imkanlar arasında yer alıyor.

Meeting Point Hotels Markaları

LABRANDA Hotels&Resorts
Meeting Points Hotels’in ilk otel markası LABRANDA Hotels&Resorts, 2015 yılında açıldı. Hızlı bir büyüme ile büyük bir başarı yakalayan LABRANDA Hotels&Resorts; konuklarına yeni kültürler, ülkeler ve gelenekleri keşfedebilecekleri veya farklı kent ve bölgelerde canlı gece hayatına karışabilecekleri bir kaçış noktası sunuyor. Göz alıcı destinasyonlarda, 8 ülkede bulunan 50’yi aşkın oteli ile 5 farklı kategoride hizmet veren marka, konuklarının tüm ihtiyaç ve beklentilerine hitap edebiliyor.  LABRANDA Hotels&Resorts’un 5 yeni alt kategorisi LABRANDA Select, LABRANDA Comfort, LABRANDA City, LABRANDA Balance ve LABRANDA Family Star’dan oluşuyor.

Design Plus
Dünyanın farklı şehirlerinde yer alan 4 veya 5 yıldızlı Design Plus otellerinde, farklı çağların yerel kültürleri, misafirlerin deneyimleriyle harmanlanarak lüks bir yaşam tarzına dönüşüyor. Üstün hizmet kalitesi ve eşsiz tasarımın ideal uyumu ile her bir Design Plus oteli ona hayat veren ve konuklarının merkezinde bulunduğu farklı hikayeler anlatıyor. Şehirden sahile önemli ölçüde çeşitlilik gösteren Design Plus otellerinin ortak noktası ise hizmet, yiyecek – içecek ve tasarım konularındaki üstün kalitesi sayesinde eşsiz birer sanat eseri olmalarıdır.
 
Kairaba Hotels & Resorts
Kairaba Hotels&Resorts arkadaşlar, aileler, çiftler ve tek kişilik konaklamalar için ayrıcalıklı bir sahil tatili vadediyor. Zamanın durduğu bir ortamda, iç huzuru ve yenilenmeyi sağlayacak eğlence ve aktiviteler sunan Kairaba Hotels&Resorts, ideal çevre ve mükemmel hizmet kalitesi ile konuklarının tüm ihtiyaçlarına hitap ediyor. Kairaba Hotels&Resorts, konuklarını etraflarındaki güzellikleri keşfetmeye çağırıyor. Ultra her şey dahil konseptte hizmet veren 5 yıldızlı otelleri ile Kairaba Hotel&Resorts, doğru insanlara doğru atmosferi, doğru zamanda ve mükemmel konumda sunuyor.

Clubs Plus Resorts
Clubs Plus Resorts, tüm aile bireylerine otele ulaştıkları andan ayrılışlarına dek her saniyeden ve detaydan keyif almalarını sağlayacak her şey dahil konseptte bir hizmet sunuyor. Havaalanı transferi, gurme lezzetler; çocuklar, gençler ve yetişkinler için spor ve aktivite imkanları, çocuk bakımı, rahatlama ve Spa, yetişkinlere özel alanlar ve havuzlar, çocuklar ve yetişkinler için gündüz ve gece eğlenceleri, ücretsiz Wi-Fi Clubs Plus Resorts otellerinin konuklarına sunduğu imkanlar arasında yer alıyor. Clubs Plus’ı eşsiz yapan en önemli özellik ise, her bir otel için özel olarak hazırlanan eğlence programlarıdır. İdeal ve stressiz bir tatil için adres Clubs Plus Resorts…

Budget Hotels
Aileler, çiftler ve tek kişilik konaklamalar için uygun bir alternatif olan Budget Hotels, popüler tatil bölgelerinde denize ve kumsala yakın bir konumda, rahatlatıcı bir atmosferde temel hizmetlerin en iyi şekilde yer aldığı bir tatil imkanı sunuyor.

Kaynak: Haber Kaynağı
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.