22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

MERİT YENİ YATIRIMLARIYLA GÜNDEME GELECEK

Son yaptığı yatırımlarla Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyetinde (KKTC) bilanço değerini 1.5 milyar TL’ye çıkaran Merit Turizm Grubu Kuzey Kıbrıs’taki otel sayısı 7’ye, toplam yatak kapasitesi de 2 bin 500’e yükseltti

MERİT YENİ YATIRIMLARIYLA GÜNDEME GELECEK

20 Şubat 2013 / 17:10

TURİZMİN SESİ


Özgür Güvenç
İstanbul(Anayurt)-  Net Holding bünyesindeki Merit International  önümüzdeki aylarda yeni yatırımlarla da gündeme gelecek.  Halen Merit Crystal Cove Hotel, Merit Park Hotel, Merit Green Karmi (personel lojmanı), Merit Espri Otel (personel lojmanı), Merit Lefkoşa Hotel ve Gazimagusa’daki Merit Cyprus Gardens otelleriyle adada faaliyet gösteren Merit Turizm Grubu, Mayıs ayında açılacak yeni oteli Merit Royal Hotel ile bölgedenin en önemli turizmcisi oluyor.
 
Reha Arar; Kişiye özel hizmetle öne çıkacak
 Merit International Hotels Yönetim Kurulu Başkanı Reha Arar, turizm sektöründe misafir memnuniyeti odaklı hizmet anlayışına daima öncülük ettiklerini söyledi.  Arar, “Toplam 120 milyon dolar yatırım bedeliyle hayata geçireceğimiz Merit Royal Hotel’de, yakaladığımız bu başarıyı kişiye özel hizmet, uluslararası mutfaklar, lüks ve kalite ile daha da ileriye taşıyacağız. Her şey dahili, a’la carte hizmet kalitesinde yapacağız. Her şey size özel, sizin istediğiniz gibi olacak. Merit Royal’de misafirlerimize 1 oda 3 anahtar vereceğiz. Anahtarlardan biri kral dairesini, diğeri özel SPA’yı, bir diğeri sahildeki tam donanımlı kabananın kapısını açacak. CRM sistemiyle her gelen misafirimizi tanıyıp onlara isimleriyle hitap edeceğiz. Bu sistemle her misafirimizin içkisini kaç buzla içtiği, kullandığı yastık cinsi bile öğrenilip kişiye özel hizmet verilecek. Bölgedeki tatil alışkanlıklarını değiştiriyoruz. 510 yatak kapasiteli Merit Royal Hotel, Kıbrıs’ın en kaliteli hizmet veren oteli olacak” dedi.
 
Ortadoğulu Arapve Çinli turisti hedefliyor
Çinli turistler başta olmak üzere dünyanın birçok ülkesindeki potansiyel turistleri de hedefleyen Merit Grubu, 2013 yılında KKTC’ye gelecek olan Çinli turist sayısında ciddi oranda artış beklerken Ortadoğulu paralı Arap turisleri de hedefleri arasına aldı.  “Kıbrıs’ın En Kaliteli Oteli” ödülünü de alan. tesisler; “en çok tavsiye edilen”, “en yüksek puan alan” ve “misafirlerin fiyat performans oranından memnun kaldıklarını bildirdikleri” tesisler arasında Merit Crystal Cove Hotel, ilk sırada.
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.