22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

MESA BODRUM DEMİRBÜKÜ’NDEKİ İLK PARTİ SEÇKİN İSİMLERİ BULUŞTURDU

Türkiye’nin en ünlü seyahat yazarı ve tur rehberi Saffet Emre Tonguç ve sanat tarihi yazarı Serda Büyükkoyuncu'nun yeni işbirliği olan Best Men Production'ın partisine ev sahipliği yaptı

Mesa Bodrum Demirbükü’ndeki ilk parti seçkin isimleri buluşturdu

17 Temmuz 2018 Salı 12:24

TURİZMİN SESİ


Mesa’nın Bodrum’un en özel koylarından birinde hayata geçirdiği MESA BODRUM DEMİRBÜKÜ, birbirinden ünlü isimlerin buluştuğu Saffet Emre Tonguç ve Serda Büyükkoyuncu işbirliği ile Best Men Production’ın ilk partisine ev sahipliği yaptı. MESA tarafından yaklaşık 2 yıllık bir çalışma ile “en iyi”yi hayata geçirmek üzere tasarlanan MESA BODRUM DEMİRBÜKÜ, Türkiye’nin en ünlü seyahat yazarı ve tur rehberi Saffet Emre Tonguç ve sanat tarihi yazarı Serda Büyükkoyuncu'nun yeni işbirliği olan Best Men Production'ın partisine ev sahipliği yaptı. 14 Temmuz akşamı gerçekleşen parti, iş, sanat ve cemiyet dünyasının ünlü simalarını bir araya getirdi. Parti, aralarında Fulya Nayman, Meral Yazıcı, Gamze Cizreli, Suna Apa, Sedefhan Oğuz, Leyla Alaton, Koray Malhan, Oya Germen, Billur Saatçi, Mustafa Beste Yurttaş, Nilgün Çarmıklı, Şebnem Dinçgör, Ayşe Tunç Tansı, Duriye ve Nejat Arseven’in de bulunduğu 100’ün üzerinde ünlü ismi buluşturdu. Konuklar, Avantgarde’ın benzersiz lezzetleri ve ünlü DJ Ogün Saka’nın performansıyla keyifli bir gece yaşadı.

saffet-emre-tonguc,-serda-buyukkoyuncu,best-men-production,.jpgAyrıca Saffet Emre Tonguç ve Serda Büyükkoyuncu, instagram üzerinden kura ile belirlediği 8 şanslı takipçisini de MESA BODRUM DEMİRBÜKÜ’nün muhteşem koyunda gerçekleşen bu seçkin partide ağırladı. Serda Büyükkoyuncu ile dostluklarına değinen Saffet Emre Tonguç, “Saffet Emre Tonguç ve Serda Büyükkoyuncu olarak tecrübelerimizi, hayattan aldığımız keyfi hatta cümlelerimizi bir araya getiriyoruz. Kitap yazıyor, TV programları hazırlıyor, gazete ve dergilere içerik üretiyoruz. Yetmiyor dünyanın pek çok yerine tur organizasyonları yapıyoruz. Tanınmış markalarla işbirliklerimizi bu gezilere keyifle taşıyoruz.” diye konuştu. Bu mükemmel dostluğun yeni meyvesi olan Best Men Production’ın, ilk partisini MESA BODRUM DEMİRBÜKÜ’nde gerçekleştirdiklerinden dolayı büyük mutluluk duyduğunu ifade eden Tonguç, şöyle konuştu: “Serda ile çok sayıda ülke ve şehir gezdik, çok fazla yer gördük. Ancak tüm bu yerler içinde MESA BODRUM DEMİRBÜKÜ’nün eşsiz sahili ve doğası kadar bize ilham veren başka bir yer olmadı. Özel koyu, doğası  ile denizin mavisinin tabiatın yeşili ile buluştuğu gerçekten de çok özel bir dünya. Kendimizi burada evimizde gibi hissediyoruz. Bu yüzden Best Men Production’ın ilk partisinde sevdiklerimizi, dostlarımızı bu eşsiz ortamda ağırlamak istedik”


 

Kaynak: Haber Kaynağı
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.