23 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

MİKA TUR’DAN TATİL KAMPANYASI

Mika Tur işbirliğiyle gerçekleşen tatil kampanyası kapsamında, Vodafone abonelerine özel avantajlı tatil fırsatları sunuluyor

MİKA TUR’DAN TATİL KAMPANYASI

22 Eylül 2011 / 18:27

TURİZMİN SESİ


Kampanya kapsamında Vodafone aboneleri, yurtiçi otellerde %45, seçili yurtdışı turlarda %15, yurtiçi uçak biletlerinde 7 TL, yurtdışı uçak biletlerinde ise 20 TL'lik indirimlerden faydalanabiliyor.
Mika Tur seyahat acentesinin turizm portalı Tatilbudur.com ve Vodafone işbirliği dahilinde, 1 Eylül-31 Ekim 2011 tarihleri arasında gerçekleştirilen kampanya kapsamında, Vodafone abonelerine özel olarak Tatilbudur.com sitesinde ve Türkiye'deki tüm Mika Tur şubelerinde % 45'lere varan indirimler sunuluyor.

Mika Tur'un tüm Tatilbudur.com ürün ve tur paketlerinde geçerli olacak, Vodafonelulara özel tatil kampanyası dahilinde; yurtiçi otellerde % 45 ve yurtdışı turlarda %1 5 indirim fırsatı sağlanırken; yurtiçi uçak biletlerinde 7 TL, yurtdışı uçak biletlerinde ise 20 TL indirim avantajı sunuluyor.
Kampanya kapsamında Tatilbudur yazıp 6666'ya gönderen ve kampanya şifresi SMS olarak ceplerine gönderilen Vodafone aboneleri, www.tatilbudur.com  üzerinden şifrelerini kullanarak avantajlı tatil indirimlerinden yararlanabiliyor.

Sadece aktif Vodafone abonelerinin (kısıtlı, dondurulmuş, iptal veya numara taşıma ile başka operatöre taşınmış statüler dışındaki abonelikler) yararlanabileceği bu kampanya kapsamında, 6666'ya gönderilen tüm SMS'ler, vergiler dahil olmak üzere 0,40 TL ile ücretlendiriliyor. Tek kullanımlık şifreler kullanılmadığı takdirde, 48 saat içinde geçersiz hale geliyor.

Etiketler: ,
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.