22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

MIRACLE RESORT HOTEL’DE MUTLU SON

Miracle Resort Hotel aralık ayında BIX Kurumsal Yönetim Danışmanlığı ile başlattığı kalite yönetim sistemleri çalışmalarında mutlu sona ulaştı

MIRACLE RESORT HOTEL’DE MUTLU SON

24 Mayıs 2010 / 11:25

TURİZMİN SESİ

Miracle Resort Hotel tarafından uygulanan, ISO 9001:2008 Kalite Yönetim ve ISO 22000 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemleri denetimleri TUV NORD Baş Tetkikçisi Cemal Kara tarafından 20-21-22 Mayıs tarihlerinde tamamlandı. Denetimi başarıyla tamamlayan Miracle Ekibi her iki sertifikayı da almaya hak kazandı. Miracle Resort Hotel Kalite Müdürü İclal Koyuncuoğlu yaptığı açıklamada; Turizm sektöründe yaşanan rekabet ortamında hizmet verilen kişi ve kuruluşlar standartlara uygun işletmeleri tercih etme eğilimindedirler.

Rekabet ortamında artan misafir isteklerini karşılayabilmek, misafirlere arzu ettiği kaliteli hizmeti verebilmek ve bu hizmet kalitesini sistematik bir şekilde geliştirebilmek, Kalite Yönetim Sistemlerinin turizm işletmesine özgü olarak kurulmasına ve uygulanmasına bağlıdır, tüm ekip olarak yaptığımız yoğun çalışmalar sonucu ISO 9001 ve ISO 22000 sertifikalarını aldık ve rotamızı ISO 10002 Müşteri Memnuniyeti Standartına çevirdik dedi.

Miracle Resort Hotel'le yürüttükleri sistem çalışmalarını tamamlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Bülent Dokuzluoğlu, turizmde Antalya yı marka haline getirecek güçlü, sistemli otellere ve tesislere ihtiyaç duymaktayız, dedi. Miracle Resort Hotel'in Genel Müdürlüğünü 2005 yılından beri Sn Ahmet İllez yürütmektedir.
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.