22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

MISIR DOSTLARINI BEKLİYOR

Mısır'ın en güzel bölgeleri olan Taba, Luxor, Asvan ve Hurghada'da unutulmaz bir bayram tatili geçirme fırsatı, özel uçak fiyatlarıyla Kurban Bayramı süresince Mısır dostlarını bekliyor

MISIR DOSTLARINI BEKLİYOR

01 Kasım 2011 / 15:08

TURİZMİN SESİ
Kurban Bayramı'nda Mısır'ın eşsiz güzelliklerini görmek isteyenler, Mısır Turizm Otoritesi tarafından yapılan özel kampanyalardan yararlanarak unutulmaz bir tatil geçirebilirler. Her mevsim değişmeyen sıcak havasıyla turistler için vazgeçilmez bir adres haline gelen Mısır, bayram için Mısır Havayolları ve belli oteller tarafından düzenlenen kampanyalar sayesinde düşük fiyat politikaları uyguluyor.

Turizm alanında tanıtım çalışmaları sürdüren Mısır özellikle yazılı ve görsel basında yaptığı kampanyalarla öne çıkıyor. Gazete ve dergilerde çıkan reklamlarla avantajlı seyahat fiyatları Türkiye'deki Mısır dostlarının ilgisini çekmeye devam ediyor. Bu kampanyaların yanı sıra sürdürülen Türk televizyonlarındaki tanıtımlar dört farklı reklamla yürütüldü. Mısır Turizm Otoritesi'ne bağlı olarak çalışan Mısır Türkiye Turizm Ofisi Türk seyahat acenteleriyle ortak reklam kampanyalarının dışında tanıtım organizasyonları da düzenliyor. Mısır Türkiye Turizm Konsolosu Nehad Gamal Eldin kampanyayla ilgili görüşlerini şu şekilde belirtti: “Türkiye ve Mısır'ın kökleri eskiye dayanan güçlü bir ilişkisi vardır. Mısır, Türkiye'de 2009 yılından beri kapsamlı turizm kampanyalarını sürdüren öncü bir ülke olarak, Türk pazarını hedef alan tek ülke olmuştur. Ayrıca televizyon ve açık alanlarda sürdürülen kampanyalarımız da Türkiye'de ilk defa yapılmıştır.” Mısır Havayolları, özel olarak yaptığı indirimlerle birlikte, normal dönemlere göre oldukça avantajlı seçenekler sunuyor. Taba, Asvan, Hurghada ve Luxor bölgelerinde de oteller bayrama özel fiyatlar belirledi.

Eşsiz güzellikler
Avantajlı kampanyaların yapıldığı bölgeler, Mısır'ın doğal güzelliklerini görmek için en uygun adresler. Hurghada, Kızıl Deniz'in en gözde tatil mekanlarından olmakla birlikte yatçılılık ve dalış alanlarında turistler tarafından en çok tercih edilen yerlerin başında geliyor. Asvan ise Nil nehrinin kıyısındaki en eski yerleşim bölgelerinden birisi. Aynı zamanda küçük yelkenliler ile Nil'de yapılan gezi aktiviteleri ile ün kazanmış bir turizm merkezi. Asvan'a 130 km uzaklıkta bulunan Luxor, eski Mısır medeniyetinin kalıntılarını ziyaret etmek için en uygun yer olarak anılıyor. Özellikle su sporları ve dalış meraklıların ilgisini çeken Taba ise Mısır'ın sıcak havasında görülmeye değer.

Mısır, her biri ayrı güzelliklere sahip olan bu bölgelerde bayramda yaz mevsiminin özlemini çekenlere cazip olanaklar sunuyor.
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.