06 Ekim 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

MODA BLOGLARINA LİMANGO DESTEĞİ

Limango, Türkiye'nin ilk ve tek blog yarışması Blog Ödülleri'nin Moda Blogları Kategorisi sponsorluğunu üstlendi.

MODA BLOGLARINA LİMANGO DESTEĞİ

17 Mart 2010 / 15:37

TURİZMİN SESİ
Ülkemizdeki moda bloglarının sayısı hızla artarken, Limango sponsorluk çalışması aracılığıyla başarılı moda bloglarının 2010 Blog Ödülleri kapsamında teşvik edilmesini ve desteklenmesini hedefliyor. Moda tutkunlarının vazgeçilmez adresi Limango, 2010 Blog Ödülleri'nin Moda Blogları Kategorisi'ne sponsor oldu. İnternet kullanıcılarını blog yazmaya teşvik etmeyi ve Türk internet sektörüne zengin ve özgün içerikler kazandırmayı hedefleyen yarışma, blog sayfasına sahip olan tüm kişi ve kurumları toplam 16 farklı kategoride ödüllendiriyor. Türk tüketicisini gerçek “private shopping” (özel alışveriş) kavramıyla tanıştıran Limango, 2010 Blog Ödülleri'nin Moda Blogları Kategorisi'ne sponsor olarak, modayı konu alan blogları desteklemeyi hedefliyor.

Ülkemizde pek çok başarılı moda blogu olduğunu belirten Limango Pazarlama Müdürü Sinan Uycan, 2010 Blog Ödülleri'nin Moda Blogları Kategorisi'ne sponsor olarak bu alandaki çalışmaları desteklemeyi amaçladıklarını ifade ediyor: “İnternet üzerindeki bloglar aracılığıyla paylaşılan bilgiler hızla çok geniş bir kitleye ulaşabiliyor. Bu nedenle de bloglar günümüzün en önemli bilgi paylaşım alanlarından biri olarak öne çıkıyor. Limango olarak blogların moda alanında büyük bir önemi olduğuna inanıyoruz. Ülkemizdeki pek çok blog yazarı dünya modasını yakından izliyor ve yorumlarıyla trendlere yön verebilecek bir noktada bulunuyor. 2010 Blog Ödülleri'nin Moda Blogları Kategorisi'ne sponsor olarak, moda tutkunu blog yazarlarını teşvik etmeyi ve desteklemeyi hedeflemekteyiz.”

Limango'nun, Moda Blogları Kategorisi sponsoru olduğu 2010 Blog Ödülleri ile ilgili detaylı bilgi http://2010.blogodulleri.com adresinden alınabilir.

Limango hakkında:
Limango, ilk olarak 2007 yılında Almanya'da limango.de adresinde faaliyete geçmiş bir “private shopping” platformu. limango.de internet mağazası, 2009 yılının başında dünyanın en büyük perakende şirketlerinden Otto Group tarafından satın alınarak faaliyetlerini genişletmeye başladı. Limango'nun Almanya'dan sonra ilk yatırım yaptığı ülke Türkiye oldu ve limango.com.tr 2009'un nisan ayında kullanıma açıldı. limango.com.tr, Otto Group'un Türkiye'deki ilk ve tek internet yatırımı konumunda bulunuyor. Türk tüketicisini gerçek “private shopping” (özel alışveriş) kavramıyla tanıştıran Otto Group, limango.com.tr ile alışverişe ve modaya özel bir anlam katıyor.

Otto Group hakkında:
Dünyanın en büyük perakende şirketlerinden biri olan Otto, 1949'da “Otto Versand” adı altında Werner Otto tarafından kuruldu. 3 çalışanla “posta ile satış” işine başlayarak bugün dünyanın en büyük ikinci e-ticaret şirketi olmayı başaran Otto'nun hikayesi, savaş sonrası Almanya'sının en etkileyici başarı öyküsü olarak görülüyor. 1970'lerde uluslararası alanda da büyümeye başlayan Otto, 5 yıl içinde Alman posta ile satış şirketleri Schwab ve Heine ile Fransız 3 Suisses'i satın alarak “Otto Group”a dönüştü. Grup, uluslararası alanda ve yeni iş alanlarında genişlemeye önem verdi. Bugün uluslararası aktif bir perakende ve servis grubu olan şirket, Avrupa, Asya ve Kuzey Amerika gibi üç önemli ekonomik bölgede 120 kadar şirketi kapsıyor. 16,5 milyar Euro cirosu bulunan Otto Group, bunun yaklaşık 6 milyar Euro'sunu internet üzerinden yapılan satışlardan elde etti. Dünyada “private shopping kavramının yeniden şekillendiren limango.de 2007 yılında 3 ortaklı bir satış şirketi olarak Almanya'da kuruldu. Ağırlıklı olarak çocuk ve bebek ürünleri satışı yapan limango.de internet mağazası, bu yılın başında dünyanın en büyük perakende şirketlerinden Otto Group tarafından satın alındı. Nisan 2009'da faaliyete geçen limango.com.tr, Otto Group'un Türkiye'deki ilk ve tek internet yatırımı konumunda bulunuyor.
Etiketler:
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.