22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

MODA’DA MAPFRE FAT LEMON RÜZGARI

MAPFRE GENEL SİGORTA'nın sponsor olduğu MAPFRE Fat Lemon teknesi 18 Temmuz 2010 pazar günü gerçekleştirilen “3. Atatürk Moda'da Yat Yarışı”nda bir kez daha başarısını kanıtlayarak birinciliği kimseye kaptırmadı

MODA’DA MAPFRE FAT LEMON RÜZGARI

24 Temmuz 2010 / 18:52

TURİZMİN SESİ
MAPFRE GENEL SİGORTA'nın sponsorluğunu üstlendiği Mapfre Fat Lemon teknesi, MAPFRE GENEL SİGORTA yöneticilerinin üstün performansıyla bu yıl üçüncüsü düzenlenen “Atatürk Moda'da Yat Yarışı” yarışlarında rakiplerini geride bıraktı.

YARIŞ BÜYÜK ÖNDERİN SESİYLE BAŞLADI
1936 yılında startını Atatürk'ün verdiği rotada yapıldığı için 'Atatürk Moda'da' adıyla İstanbul Yelken Kulübü ile Moda Deniz Kulübü işbirliğinde düzenlenen “ 3. Atatürk Moda'da Yat Yarışı”na katılan tekneler sabah saat 10.00'da Moda önlerinde toplanmaya başladı. Yarış filosunu Deniz Kuvvetleri Bandosu Moda Deniz Kulübü iskelesinde marşlarla karşıladı. Saat 11:50'de 10 dakika işaretinin verilmesinin ardından aralarında MAPFRE Fat Lemon'un da bulunduğu IRC II sınıfındaki tekneler saat 12:00'de start aldı. Start anında Moda Deniz Kulübü hoparlörlerinden Atatürk'ün 10. Yıl Nutku denize yayılırken sahil güvenlik botunda dev Atatürk posteri açıldı. Havanın açık ve bol güneşli olması ve yarış boyunca sürekli esen rüzgar tüm yarışçıları mutlu etti.

ROTAYI TAMAMLAYAN İLK EKİP MAPFRE FAT LEMON
Fenerbahçe Sığlık Çakarı iskelesinde başlayan yarış, Kınalıada, Burgazada, Büyükada, Dilek Kayalığı rotasını izleyerek tekrar Fenerbahçe Çakarı sancağında son buldu.

Daha önce katıldığı 2010 BAYK Kış Trofesi'ni de birincilikle sonlandıran MAPFRE Fat Lemon teknesi bu yarışta da saat 14:55'te varış noktasına gelen ilk yat olarak birinciliği elde etti.

Her kategoride ilk üçe girenin ödüllendirildiği ödül töreni 20 Temmuz 2010 tarihi saat 20:00'de Moda Deniz Kulübü'nde düzenlendi. MAPFRE Fat Lemon ekibi birincilik ödüllerini alarak MAPFRE GENEL SİGORTA'yı gururlandırdı.

EKİP PERFORMANSIYLA ÖVGÜYE LAYIK
MAPFRE GENEL SİGORTA logolu tişört ve şapkalarıyla tam bir takım görüntüsü çizen MAPFRE Fat Lemon ekibi uyumlu ekip çalışması ve yüksek performanslarıyla rakiplerine fark attı. MAPFRE GENEL SİGORTA yöneticilerinden oluşan ekipte şu isimler yer aldı: Genel Müdür Yardımcısı Didem Doğan, Grup Yöneticisi Mehmet Acar, Genel Müdür Asistanı Başak Tepeören, Kurumsal Satış Yetkilisi Serhat Yazıcı , Oto dışı hasar uzmanı Evren Acar,Acenteler Servisi Uzman Yardımcısı Tarık Temurtürkan ile MAPFRE Fat Lemon ekibi toplam 12 kişilik bir takım oluşturdu. MAPFRE GENEL yöneticileri ilk kez katıldıkları bir yelken yarışında 1. olmanın mutluluğunu yaşadılar. Yelken yarışının, takım ruhunu en iyi sergileyen sporlardan ve teknedeki her bir bireyin uyum içinde çalışmasını gerektirdiğinden iş hayatı ile bir çok paralellikler gösterdiğini söyleyen MAPFRE GENEL ekibi , birlikte çalışmaktan aldığımız mutluluğu hem karada hem denizde gösterdik diyerek birbirlerini kutladılar ve hatıra fotoğrafı çektirdiler. 3.Atatürk Moda'da Yat Yarışı'nı kazanan MAPFRE GENEL SİGORTA ekibine ödülünü Deniz Kuvvetleri Komutanlığı Seyir Hidrografi ve Oşigongrafi Daire Başkanı Tuğamiral Mustafa İpteş verdi.
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.