22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

MOE’S SAPPHİRE’DE AÇILIYOR

Meksika yemekleri gibi güneybatı Amerika mutfağı ağırlıklı olarak çalışan Moe's'in denizaşırı ilk restoranı İstanbul'daki Sapphire Kulesi'nde eylül ayında açılacak

MOE’S SAPPHİRE’DE AÇILIYOR

22 Mart 2010 / 09:29

TURİZMİN SESİ
Merkezi ABD'nin Atlanta kentinde yer alan FOCUS Brands Inc. şirketi altında faaliyet gösteren ünlü restoran zinciri Moe's Southwest Grill, ilk denizaşırı restoranını Türkiye'de açacak. Carvel dondurma ve Cinnabon restoranlarının da sahibi olan FOCUS, kendisine bağlı en hızlı büyüyen restoran zinciri Moe's Southwest Grill'i okyanus ötesine taşıyor.

Bu çerçevede, Meksika yemekleri gibi güneybatı Amerika mutfağı ağırlıklı olarak çalışan Moe's'in denizaşırı ilk restoranı İstanbul'daki Sapphire Kulesi'nde eylül ayında açılacak. FOCUS Brands International Başkanı Mike Shattuck, şirketin Türkiye'de 2016 yılına kadar 40 Moe's restoranı açmak üzere franchise anlaşması imzaladığını söyledi.

Ancak habere göre başlangıçta ilk deniz aşırı restoranı Türkiye'de açmayı planlamayan firma, Türkiye doğumlu işadamı David Ergisi'nin girişimleriyle bakışlarını Türkiye'ye çevirdi. Ergisi de Türkiye'de "fast-food" zincirinin geliştiğini ve güneybatı Amerika mutfağına ilginin arttığını fark ettiğini ifade etti ve Moe's ile Türkiye'ye, "fast-food" restoranlarında yüksek kalite yemeklerle yeni bir tarz getirmeyi planladıklarını anlattı.
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.