04 Temmuz 2024
  • İzmir38°C
  • İstanbul33°C
  • Antalya31°C
  • Ankara33°C

MÖVENPİCK HOTEL ISTANBUL’A İNSAN KAYNAKLARI DİREKTÖRÜ OLARAK MUSTAFA UYSAL ATANDI

Mövenpick Hotel Istanbul’a İnsan Kaynakları Direktörü olarak Mustafa Uysal atandı

Mövenpick Hotel Istanbul’a İnsan Kaynakları Direktörü olarak Mustafa Uysal atandı

02 Eylül 2019 Pazartesi 14:58

TURİZMİN SESİ


Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Turizm ve Otel İşletmeciliği Bölümü’nden mezun olan Mustafa Uysal daha sonra Bahçeşehir Üniversitesi’nde İnsan Kaynakları Yönetimi programını tamamladı. Otelciliğe ilk adımını 2006 yılında atan Uysal, Amerika Virginia Beach’te bulunan Holiday Inn Hotel Oceanfront’ta Yiyecek ve İçecek Asistanı olarak çalışma başladı. Ardından Courtyard By Marriott Virginia Beach’in mutfak ve yiyecek & içecek departmanlarında görev aldı. 2008 yılında yönünü Miami’ye çeviren Uysal, profesyonel iş yaşamına dünyanın en büyük yolcu gemilerine sahip cruise şirketi olan Royal Caribbean International’da Yiyecek & İçecek ve Halkla İlişkiler Sorumlusu olarak devam etti. 

2010 - 2015 yılları arasında Royal Caribbean International’da İnsan Kaynakları Müdür Yardımcısı görevini üstlenen Uysal, 2015 yılında Türkiye’ye dönüş yaparak Maxx Royal ve Voyage Hotels markalarının Kurumsal İnsan Kaynakları ve Eğitim Direktörlüğü ekibinde görev alarak grubun yedi otelinden sorumlu oldu. 2018 yılında Burgu Arjaan & Tango Arjaan by Rotana Oteli’ne atanan Mustafa Uysal, İnsan Kaynakları ve Eğitim Direktörü görevini üstlendi. 

13 yıllık otelcilik tecrübesini ve birikimini Ağustos 2019’dan itibaren Mövenpick Hotel Istanbul’da hayata geçiren Mustafa Uysal, İnsan Kaynakları Direktörü olarak stratejik insan kaynakları yönetimi ile çalışan memnuniyetinin arttırılması, eğitim ve sürdürülebilirlik projelerinden de sorumlu. Uysal, İngilizce ve Almanca biliyor, hobileri arasında gitar, klarnet, saksafon ve bağlama çalmak, folklor ve latin dansları bulunuyor. Ayrıca profesyonel dalgıç olup fotoğrafçılık ile uğraşmaktadır.


 

Kaynak: Haber Kaynağı
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.