05 Ekim 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

MÖVENPİCK HOTEL’DE YILDIZLAR GEÇİDİ

Mövenpick Hotel Istanbul’da ünlü uluslararası şefler ve Giovanni Terracciano ile dünya mutfakları turu

MÖVENPİCK HOTEL’DE YILDIZLAR GEÇİDİ

11 Kasım 2014 / 08:06

TURİZMİN SESİ

Ünlü uluslararası şefler, dünya mutfaklarından farklı lezzetleri sunacakları yıldızlar geçidinde buluşuyor. Mövenpick Hotel Istanbul, İstanbul’un ünlü uluslararası şeflerinin, 20 Kasım 2014 Perşembe akşamı bir araya geleceği “Giovanni ve Arkadaşları” menüsü ile misafirlerini unutulmaz bir dünya mutfakları turuna çıkarıyor. 
 
movenpick-hotel-istanbul,giovanni-terracciano,dunya-mutfaklari-,unlu-uluslararasi-sefler-3.jpg
 
AzzuR Restaurant'ta sunulacak bu benzersiz menü, Mövenpick Hotel Istanbul’un İtalyan Başaşçısı Giovanni Terracciano’nun yanı sıra Rudolf Restaurant’tan Hollandalı Şef Rudolf Van Nunen, 360 Restaurant’tan Güney Afrikalı Şef Mike Norman, Sunset Grill&Bar’dan Japon Şef Hiroki Takemura, Baylan Bebek’ten Fransız-İngiliz Şef Tim Briggs ve Maria’s Restaurant’tan Türk-Yunan Şef Maria ve Paschalis Ekmekçioğlu’nun imzalarını taşıyacak. 
 
İstanbul’un ünlü uluslararası şeflerinin ilk kez “Dünya Mutfakları Turu” konsepti altında buluşacağı bu özel etkinlik 19.30'da düzenlenecek kokteylle başlayacak ve geceye 20.30'da dünyanın dört bir yanından farklı lezzetleri keşfedeceğiniz 5 farklı spesiyaliteyle devam edilecek.
 
Ünlü şeflerin yıldızlar geçidine rezervasyon yaptırmak için 0212 319 29 29’u arayabilirsiniz. www.moevenpick-hotels.com/istanbul
 
 
Kaynak: Haber Kaynağı
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.