29 Mart 2024
  • İzmir14°C
  • İstanbul14°C
  • Antalya11°C
  • Ankara11°C

MÖVENPİCK LİVİNG ÇAMLIVADİ AÇILDI

Artaş Grubu turizm yatırımlarına bir yenisini daha eklendi

Mövenpick Living Çamlıvadi açıldı

15 Ocak 2023 Pazar 13:19

TURİZMİN SESİ


Ayazağa-Arıcılar bölgesinde konumlu Avrupa Konutları Çamlıvadi projesi içinde yer alan Mövenpick Living Çamlıvadi, açılış kurdelesinin kesilmesiyle birlikte ilk konuklarını ağırlamaya başladı. İstanbul ve Kayseri’de turizm yatırımları bulunan Artaş Grubu, dünyanın lider tanınmış markası Accor iş birliği ile otel projelerine bir yenisini daha ekledi. Artaş Grubu’nun 9 Haziran 2022’de Accor Grubu ile imzaladığı anlaşma kapsamında; yeni konut projeleri Avrupa Konutları Çamlıvadi ve Saklıvadi içinde yer alan Mövenpick Living markalı rezidansların ilki olan Mövenpick Living Çamlıvadi’nin açılışı gerçekleştirildi.

OTEL KONFORUNDA REZİDANS

65 rezidans dairenin bulunduğu Mövenpick Living Çamlıvadi’de 1 odalı, 2 odalı ve penthouse daire tipleri yer alıyor. Her ayrıntısı özenle düşünülmüş Mövenpick Living Çamlıvadi’de misafirlere konforlu ve huzurlu bir konaklama ortamı sunuluyor. Tüm dairelerde ücretsiz internet bağlantısı, uzun süreli konaklamalarda çok tercih edilen; aynı gün teslim edilmek üzere çamaşır yıkama servisi, açık büfe kahvaltı hizmeti verilen restaurant ile kış bahçesi de yer alıyor.

ZENGİN SOSYAL DONATI ALANLARINA SAHİP

Geniş sosyal aktivite alanlarının yer aldığı Mövenpick Living Çamlıvadi’de; kapalı havuz, sauna, dinlenme odası ile spor aletlerinin yer aldığı tesisler bulunuyor.  Açık-kapalı otoparkların yer aldığı Mövenpick Living Çamlıvadi’de ayrıca küçük misafirlerin enerjilerini atacağı çocuk oyun parkına da yer veriliyor.Türkiye’nin en çok tercih edilen alışveriş ve eğlence merkezlerinden biri olan Vadistanbul AVM’ye yakın konumda yer alan Mövenpick Living Çamlıvadi, konuklarına Vadistanbul’a shuttle hizmeti de sunuyor. 

ULAŞIM AĞLARI İLE ÇEVRİLİ BİR LOKASYONDA YER ALIYOR

İstanbul’un en merkezi noktasında denilebilecek bir konumda olan Mövenpick Living Çamlıvadi’ye en yakın havalimanı olan İstanbul Havalimanı 29 km mesafededir. Konuklar otelden İstanbul Havalimanına 30 dakikada, Ortaköy, Bebek, Emirgan’a 10 dakikada, Nişantaşı’na 15, Taksim’e 20 dakikada, Sultanahmet Cami, Topkapı Sarayı, Kapalı Çarşı’ya 30 dakikada ulaşabiliyor. Vadistanbul’da bulunan havaray, metro istasyonuna bağlanarak tüm şehre raylı ulaşım ile erişmeyi mümkün kılıyor.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.