22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

MPI,TÜRKİYE KULÜBÜ OLUŞUMU ONAYLANDI

Uluslararası Toplantı Sektörü Profesyonellerinin En Büyük Çatı Örgütü MPI, TÜRKİYE KULÜBÜ Oluşumunu Resmen Onayladı

MPI,TÜRKİYE KULÜBÜ OLUŞUMU ONAYLANDI

24 Haziran 2011 / 11:22

TURİZMİN SESİ
MPI- Meeting Professionals International dünyanın en önemli kongre ve toplantı sektörü profesyonelleri çatı kuruluşudur. 1972 yılında kurulan ve toplantı sektörü profesyonellerini üye olarak kabul eden MPI'ın tüm dünyada 23.000 üyesi ve 72 ülke bazında örgüt ve kulüp yapılanması bulunmaktadır.

MPI Türkiye üyeleri Armin Zerunyan, Aynur Şan, Cengiz Yazanel, Fatih Aydın, Gaye Akşen, Handan Boyce ve İbrahim Keskin önderliğinde iki yıl önce başlatılan MPI Türkiye örgütlenmesi girişimleri ve başvuru süreci, 25 Mayıs 2011 tarihinde MPI tarafından yapılan MPI Türkiye Kulüp'ün resmen kabulü duyurusu ile başarıya ulaştı.

Türkiye'nin toplantı sektörü profesyonellerini bir araya getirecek bu önemli yapılanmanın mutlu haberi IMEX Frankfurt 2011 fuarı esnasında MPI standında düzenlenen resepsiyonda tüm MPI üyelerine duyurulmuş, MPI Yönetim Kurulu Başkanı Eric Rozenberg MPI Türkiye Başkanı Handan Boyce'a Chapter sertifikasını takdim ederken MPI Türkiye'ye başarılar dilemiştir.

MPI CEO Bruce MacMillan ise MPI Türkiye Kulübü'nün kurulmasından ve MPI'ın küresel eğitim, bilgi paylaşımı, güçlü iletişim ağı ve iş imkânları aracılığı ile Türkiye'deki toplantı profesyonelleri ve toplantı sektörünün gelişimine katkıda bulunmaktan büyük heyecan duyduklarını belirtmiştir.

MPI Türkiye Başkanı, ICCA ( International Congress and Convention Association) 3. Başkan Yardımcısı, Haliç Kongre Merkezi Genel Müdürü Handan Boyce, “ Bu önemli girişimi başlatmış olmaktan ve başarı ile neticelendirmiş olmaktan dolayı gururluyuz. Türkiye'deki tüm MPI üyesi toplantı sektörü profesyonelleri olarak profesyonel eğitimin önemine, küresel anlamda meslektaşlarımız ile kuracağımız güçlü iletişim ağı ve işbirliklerinin sektörümüze kazandıracağı fayda ve imkanlara yürekten inanıyoruz. Ülkemizi ve sektörümüzü uluslar arası platformlarda temsil etmeye devam etmek bizim için ayrıca bir gurur kaynağıdır. Tüm sektör profesyonellerinin bu yapılanmaya destek vereceğine inancımız tamdır” dedi.
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.