22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

MSC CRUISES GOLF TURNUVASI’NA SPONSOR OLDU

08-10 Mayıs tarihleri arasında Serik'e bağlı Belek turizm merkezinde gerçekleşen, Matrix Travel’ın düzenlediği Dünya Kurumsal Golf Turnuvası'nın Türkiye ayağı sponsorları arasında MSC Cruises da yer aldı

Msc Cruıses Golf Turnuvası’na Sponsor Oldu

13 Mayıs 2015 / 23:59

TURİZMİN SESİ

Turnuvanın sonunda dereceye giren ilk 3 takıma törenle ödülleri verildi. Turnuvanın 2. ve 3.lerine MSC Opera gemisi ile Karadeniz-Ege & Adriyatik rotasını içeren büyüleyici seyahatler hediye edildi.Dünyanın en prestijli kurumsal golf organizasyonlarından Dünya Kurumsal Golf Turnuvası'nın Türkiye ayağında 44 takım mücadele etti.

msc-cruises-,dunya-kurumsal-golf-turnuvasi,matrix-travel,2.jpg

Belek turizm merkezindeki National Golf Kulübü'nde başlayan ve şirketlerin 2'şer kişilik takımlarla temsil edildiği turnuvaya İstanbul, Antalya ve Bodrum'un yanı sıra bu yıl ilk kez Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nden de şirketler katıldı. Carya Golf Kulüp'te oynanan ikinci gün oyunlarının ardından Side Ofraz Restoran takımı turnuvanın şampiyonu oldu.Turnuvanın gala gecesinde Antalya Büyükşehir Belediyesi Özel Eğitim Okulu Rehabilitasyon Merkezi öğrencilerinin hazırladığı el emeği ürünler turnuvaya katılanlar işadamları tarafından satın alındı.

 
Kaynak: Haber Kaynağı
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.