22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

MÜCEVHER SANATLA BULUŞTU

Karun Kıraç, mücevheri sanatla buluşturan, Sevgililer Günü'ne özel yepyeni bir koleksiyon hazırladı.

MÜCEVHER SANATLA BULUŞTU

08 Şubat 2010 / 17:14

TURİZMİN SESİ


Adını mücevher dünyasına altın harflerle yazdıran, sanatının sırrını saray mücevhercisi dedelerinden devralan ve bu geleneği yıllardır sürdüren Karun Kıraç'ın benzersiz hayal gücü ve yaratıcılığıyla şekillenen tasarımlar, mücevher tutkunlarının vazgeçilmezi olmaya devam ediyor.

14 Şubat'ı kelimelerin sınırlı dünyasından çıkarıp, aşkın değerini bilenlerin ortak dili olan mücevherlerle anlatmak isteyenler için çok özel bir Sevgililer Günü Koleksiyonu hazırlayan Karun Kıraç, bu yeni koleksiyonunda mücevher sanatının geleneksel değerlerini çağdaş ve göz alıcı tasarımlarla buluşturuyor.

Aşkınıza değer katacak bu olağanüstü tasarımları Karun Kıraç'ın Teşvikiye'deki şık ve modern mağazasında bulabilirsiniz.

KARUN KIRAÇ HAKKINDA:
Karun Kıraç'ın yıldızı, kendi deyimiyle Kapalıçarşı Üniversitesi'nden mezun olduktan sonra, Tiffany ve Cartier tarafından davet edilip, dünyaca ünlü bu firmalara tasarım ürünler yaptıktan sonra iyice parladı. Türkiye'de yaptığı çalışmaların yanı sıra; Elton John, Jennifer Lopez, Cher ve Sofia Lauren gibi dünya jet-set'inin seçkin isimlerine yaptığı tasarımlarla da adını bir anda zirveye taşıyan Karun Kıraç, eşsiz tasarımlarını Teşvikiye'deki mağazasında üreterek satıyor. Karun Kıraç; genç, dinamik ve orijinal çizgisiyle şimdiden herkesin tercih ettiği tek adres olmuş durumda.

Karun Kıraç, her objeyi tek tek özenle, kendi elleriyle üretiyor. Tek ve eşsiz olarak adlandırdığı mücevherlerini Türkiye'nin yanı sıra Amerika, Dubai, İtalya ve Paris'te “Karun Kiraç Collection” markasıyla satışa sunuyor. Hedeflerini yüksek koyan Karun Kıraç'ın gözü şimdi de “Grammy” ödüllerinde. Tasarımlarında kişiye özel (haute couture) çalıştığı için her müşterisinin sahip olduğu mücevher yalnızca onlara ait oluyor. Hanımların her türlü ortamda rahatlıkta kullanabilecekleri, fonksiyonel mücevherler tasarlamak da markanın en önemli vizyonlarından birisi.

KARUN MÜCEVHERAT
Teşvikiye Cd. No: 109 Teşvikiye/İstanbul
Tel : 0212 227 74 76

Etiketler:
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.