22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

MÜKEMMELLİK ÖDÜLÜNE TEK ADAY

Cornelia Diamond Golf Resort&Spa, Conde Nast Johansens 2011 Mükemmellik Ödülleri için Türkiye'den aday tek Resort Otel olma başarısını gösterdi

MÜKEMMELLİK ÖDÜLÜNE TEK ADAY

27 Ekim 2010 / 21:49

TURİZMİN SESİ
DOĞAL güzellikler içindeki konforlu ortamı, uçsuz bucaksız deniz manzarası ve iddialı mimarisiyle turizmin cenneti haline gelen Cornelia Diamond Golf Resort&Spa, dünya turizminin en önemli ödüllerinden Conde Nast Johansens Mükemmelik Ödülleri için Türkiye'den aday tek Resort otel olma gururunu yaşıyor.

Uluslar arası alanda aldığı sayısız ödüllerle dünya turizmine adeta damgasını vuran Cornelia Diamond Golf Resort&Spa, Conde Nast Johansens 2011 Avrupa Mükemmellik Ödülleri içerisinde 'En Mükemmel Lüks Spa Oteli' kategorisinde aday gösterildi.

Bünyesinde birçok dergiyi çıkartan yayın devi ve uluslar arası seçkinlikleri belirleyip ödüllendiren Conde Nast Johansens tarafından bu yıl 29'uncusu organize edilen, dünya turizminin en seçkin ödüllerinden olan Avrupa Mükemmellik Ödülü'nün sahipleri ise 8 Kasım tarihinde Londra'da yapılacak Gala yemeğinde açıklanacak.

Adaylar ve ödül verilecek oteller, misafirlerin görüşleri ve Conde Nast Johansens bünyesindeki turizm müfettişlerinin incelemeleri, bölgelerde görevlendirilmiş rehberlerden aldıkları görüşleri ile çok uzun ve titiz bir çalışmanın sonucunda belirleniyor.

Conde Nast Johansens İngiltere, Avrupa ve Amerika kıtasında tatil ve iş ziyareti gerçekleştirecek turistlerin en güvendikleri rehber konumunda. Bağımsız ve objektif bir şekilde oluşturduğu bilgi ve birikimleri ile yolculuğun amacına göre en doğru tesisi belirleme konusunda yol gösteriyor. Cornelia Diamond Golf Resort&Spa geçtiğimiz günlerde açıklanan World Travel Awards 2010 ödüllerinde de Avrupa'nın En İyi SPA Oteli ve Avrupa'nın En Lüks Oteli seçilmişti.
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.