22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

MUSEUM HOTEL GOURMET BAŞLIYOR

Türkiye’nin tek Relais & Chateaux oteli olan Museum Hotel’in alakart restoranı olan Lil’a, Michelin yıldızlı şefleri ağırlıyor

Museum Hotel Gourmet Başlıyor

23 Haziran 2015 / 21:08

TURİZMİN SESİ

İlk kez düzenlenen Museum Hotel Gourmet etkinliklerine katılmak üzere Türkiye’ye gelen Silvia Regi Baracchi ve Richard Titi, 26 – 28 Haziran tarihlerinde özel menüleri ile konuklarına benzersiz bir lezzet şöleni yaşatacak.Gerçeküstü doğası ve tarihi dokusuyla konuklarına büyülü anlar yaşatan Museum Hotel, Museum Hotel Gourmet etkinliği ile yeni lezzetler keşfetmeye davet ediyor.

museum-hotel-gourmet-,michelin-yildizli-sefler,.jpg

Museum Hotel Gourmet, 26,27 ve 28 Nisan’da konuklarına Michelin yıldızlı şeflerle bambaşka bir deneyim sunuyor.

museum-hotel-gourmet.jpg
 
Türkiye’nin tek Relais & Chateaux hizmet kalitesine sahip oteli olan Museum Hotel, Museum Hotel Gourmet etkinlikleri çerçevesinde ilk olarak Silvia Regi Baracchi ve Richard Titi’yi ağırlıyor. Bölgenin tek “fine-dining” restoranı olan Lil’a’da; Michelin yıldızlı Relais & Chateaux şefleri, İtalya’nın lezzet durağı Toskana mutfağının leziz örneklerini, özel pişirme yöntemleri ve sunumlarla konuklarını ağırlayacak.
 
museum-hotel-gourmet-2.jpg
 
2007 yılından beri hizmet veren ve Kapadokya'nın en güzel manzaralarından birine sahip Lil'a, eşsiz manzarası ve gurme lezzetlerin en seçkin örnekleriyle konuklarına unutulmaz bir deneyim vaat ediyor.
 
Kaynak: Haber Kaynağı
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.