22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

MUTFAĞINIZDA YARATICI VE HIZLI OLUN

Isıya göre renk değiştiren dublör yumurta sayesinde yumurta pişirmek çok kolay!Yumurta pişirirken en büyük yardımcı: Dublör Yumurta Zamanlayıcı

MUTFAĞINIZDA YARATICI VE HIZLI OLUN

21 Ekim 2009 / 12:18

TURİZMİN SESİ
En farklı tasarımları ve en ilginç ürünleri ayağınıza getiren buldumbuldum.com, mutfağınızda yaratıcı ve hızlı olmanız için elinden geleni yapıyor. Buldumbuldum.com'da 11,9 TL fiyatıyla satışa sunulan Dublör Yumurta Zamanlayıcı, diğer yumurtalarla kaba giriyor ve ısıya göre renk değiştirerek size doğru zamanı söylüyor. Bu sayede, yumurtalar en doğru şekilde, istenilen kıvamda pişebiliyor.

Kolay gibi görünse de yumurtayı doğru kıvamda pişirmek ustalık ister. Misafirler için doğru kıvamı tutturmak da çoğu zaman başarılamayabilir. Buldumbuldum.com'da satışa sunulan Dublör Yumurta Zamanlayıcı, bu konuda imdada yetişerek doğru pişirme yolunda emin adımlarla ilerlemenizi sağlıyor. Diğer yumurtalarla kaba giren dublör yumurta, ısıya göre renk değiştirerek hangi kıvamı istediyseniz, o kıvam için doğru zamanı size söylüyor.

Isıya duyarlı olan Dublör Yumurta Zamanlayıcı, zamana göre değil, suyun ısısına göre doğru pişme zamanını gösteriyor. Isıya göre renk değiştirmesi ve üzerindeki derecelendirme sayesinde yumurtanın kıvamını anlamınızı sağlıyor. Yumurta büyüklüğünde olan Dublör Yumurta Zamanlayıcı, sağlık açısından zararlı hiçbir madde içermiyor. Yumurtalarla beraber kabın içerisine koyuluyor. Pişirme işleminden sonra kendiliğinden soğuması için tezgah üzerine bırakılıyor, fakat soğuk suya tutulmuyor.

Hayata renk katan yaratıcı ürünlerin adresi buldumbuldum.com'da satışa sunulan Dublör Yumurta Zamanlayıcı sadece 11,9 TL'ye satışa sunuluyor. Mutfağına renk katmak, kolay ve doğru pişirme tekniklerini uygulamak isteyenler bu ürünü kaçırmamalı.

Buldumbuldum.com hakkında
Buldumbuldum.com hayata renk katacak en ilginç ürünleri müşterilerine sunmaya çalışan bir internet sitesidir. Bundan yüzyıllar önce Archimedes adındaki ünlü bilim adamının suyun kaldırma kuvvetini bularak üzerinde sadece bir peştemalle yarı çıplak sokağa çıkması ve “Buldum! Buldum!” diye bağırması ölçüsünde heyecan yaratacak ürünleri sizlere dünyanın çeşitli yerlerinden getirtmek pahasına da olsa sunma amacındadır. Buldumbuldum.com ile hayatınıza renk katabilir, sevdiklerinize özel günlerde gerçek anlamda değer taşıyan, unutulmaz hediyeler armağan verebilirsiniz.
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.