22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

NAPE’A HEALTH CLUB & SPA’DA RUHUNUZA DOKUNUN

Nape’a Health Club & SPA’da Bedeninizi ve Ruhunuzu Eşsiz Bir Yolculuğa Çıkarın

Nape’a Health Club & SPA’da  ruhunuza dokunun

22 Ocak 2016 / 16:37

TURİZMİN SESİ

Ruh ve beden üzerinde etki yaratmayı hedefleyen Nape’a Health Club & SPA’da , masajların yanı sıra cilt bakımlarıyla da zinde bir görünüme kavuşmanız için seçenekler sunuyor. Bedensel, zihinsel ve ruhsal bütünleşmeyi sağlayan, tüm detayların özenle tasarlandığı Nape’a Health Club & SPA, Ramada Encore Airport İstanbul Otel vazgeçilmezleri arasında yer alıyor. Bitmek bilmeyen günlük koşuşturmaca, metropol yaşamının beraberinde getirdiği stres günlük yaşamımızı olumsuz etkiliyor. Merkezi bir lokasyonda olması ayrıcalığıyla müşterilerine hafta içi ve hafta sonu rahatlıkla ulaşım imkânı sağlayan Nape’a Health Club & SPA’da, birbirinden özel aromalar ve yağlarla uygulan masajlar, özel cilt ve vücut bakım programları ile sizi ve sevdiğinizi birlikte arınmaya ve yenilenmeye davet ediyor.  

nape’a-health-club--spa,-ramada-encore-airport-istanbul--otel.jpg

Masajlarının yanı sıra Nape’a Health Club & SPA, sağlık ve spor merkezi, fitness stüdyosu, masaj, yüz bakımı, vücut bakımı ve özel bakımların yapıldığı terapi odalarıyla, tepeden tırnağa yenilenmeyi sağlıyor. İçinizi ısıtan sıcak dekorasyonu, ruhunuza dokunan terapileri ile kendinizi çok özel hissedeceğiniz Nape’a Health Club & SPA’da tüm detaylar unutamayacağınız bir deneyim yaşamanız için tasarlandı. Suyun yenileyici enerjisiyle bedeninizi ve ruhunuzu eşsiz bir yolculuğa çıkarın. Uzman terapistlerin mükemmel dokunuşlarını, dünyaca ünlü kozmetik markalarıyla uyguladığı seanslarda vücudunuzu dinlendirmenin keyfini yaşayın. Her biri özel dekore edilmiş odalar, özenle hazırlanmış dinlenme ve arınma programları, egzotik kokular, sessizlik, renkler, dingilik, huzur veren ortam ve sakinleştirici çay seromonileri kendinizi iyi hissetmeniz için hazırlanmış.

nape’a-health-club--spa,-ramada-encore-airport-istanbul--otel,5.jpg
 
Özel bir Spa deneyimi için sıcak ve dingin tarzda özel saunası, buhar odası, hamam ve dinlenme alanı ile eksiksiz bir spa deneyimi için dizayn edilen Spa Suitler’de ayrıcalıklı bir Spa ritüeli sunuluyor. Spa keyfini çok özel hale getiren kişiye özel bakımlar, doğal aromatik esintiler, kuş ve su seslerinden ezgiler, özel ikramlar, dünyaca ünlü marka ürünlerle uygulanan masaj ve bakımlarla şımartan ve özel hissettiren bir spa yolculuğu sunuyor.
 
nape’a-health-club--spa,-ramada-encore-airport-istanbul--otel,3.jpg
 
Nape'a Health Club & SPA
Nape’a Health Club & SPA, Ramada Encore Airport İstanbul Otel içerisinde hizmet veriyor. SPA ve Fitness alanlarıyla yıl boyu hizmetinizde olan Nape’a Health Club & SPA, Ramada Encore Airport İstanbul  Otel her gün 09:00-22:00 saatleri arasında ağırlıyor. Ramada Encore İstanbul Airport’da yapacağınız konaklamalar esnasında; donanımlı SPA & Fıtness Merkezi’ni kullanarak rahatlayabilir, dinlenebilir ve egzersiz yapabilirsiniz. Keyifli vakit geçirmek ve rahatlatıcı bir deneyim yaşamanız için doğru seçim olacaktır. Otel müşterilerimize masaj haricinde diğer kullanımlar ücretsizdir. Nape'a SPA merkezimizde SPA Klasik İsveç Masajları ( Klasik , Aromaterapi, Spor, Reflexology, Derin Doku ) ve Uzak Doğu Masajları (Bali, LomiLomiNui, Yağsız Asya, Mandara, Harmoni), Endonezya’nın Bali Adası’ndan gelen sertifikalı profesyonel terapistler tarafından yapılmaktadır 
 
nape’a-health-club--spa,-ramada-encore-airport-istanbul--otel,4.jpg
 
SPA
Buhar banyosu, kar çeşmesi, şok duşu, sıcak taş yatakları (Tepideryum) ve saunamızla günün stresinden arınarak size ihtiyacınız olan dinginlik ve huzuru sunacağımızdan emin olabilirsiniz. Sıcak taş yataklarımızda içeceğiniz bir bardak taze sıkılmış meyve suyu ise ihtiyacınız olan vitaminleri ve ağız tadınızı tamamlayacaktır. 
 
FITNESS 
Formunuzu korumak için ihtiyacınız olan en son teknolojiyle donatılmış tüm ekipmanları fitness salonumuzda bulabilirsiniz. Profesyonel eğitmenlerimiz, size özel egzersiz programları hazırlayarak amacınıza ulaşmanız için yardımcı olacaktır. 
 
VIP BAKIMLAR 
Nar, Altın, Argan... , Doğanın bizlere sunduğu mucizeleri ile bedeninizi ve ruhunuzu şımartmak için ideal bir fırsat. Arındırıcı peeling, vücudunuzun her türlü detoks, yenilenme ve mineralize olma ihtiyacı için maskeleme ve masaj uygulaması, kan dolaşımı ve ruhunuzu tamamen yenileyen jakuzihidro masaj... Hayır diyemeyeceğiniz bir teklif..
 
Klasik Masajlar;
Klasik İsveç –Aromaterapi -Derin Doku -Spor
 
Uzak Doğu Masajları;
Bali –Shiatsu -Lomi Lomi Nui -Harmony (Farklı tekniklerin uygulandığı karışık masaj) -Refleksoloji (Ayak Masajı ) Ruhunuz ve Bedeniniz için Nape’a Health Club & SPA, Ramada Encore Airport İstanbul  Otel sizi bekliyor
nape’a-health-club--spa,-ramada-encore-airport-istanbul--otel2222.jpg
Kaynak: Haber Kaynağı
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.