23 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

NASAİR TÜRKİYE UÇUŞLARINA BAŞLADI

Suudi Arabistan'ın ilk ekonomik havayolu şirketi nasair, Türkiye seferlerine başladı

NASAİR TÜRKİYE UÇUŞLARINA BAŞLADI

14 Mart 2011 / 19:18

TURİZMİN SESİ


Cidde ve Riyad'dan İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı ile Adana ve Hatay'a haftada 11 sefer gerçekleştirecek nasair, böylece uluslararası uçuş noktalarını 21'e çıkardı. Suudi Arabistan'ın ilk ekonomik havayolu şirketi nasair, artık Türkiye'ye de uçuyor. İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'nı uçuş noktalarına ekleyen nasair, Suudi Arabistan'dan Adana ve Hatay'a direkt uçuş gerçekleştiren ilk havayolu olmanın mutluluğunu yaşıyor.

Suudi Arabistan'da yaşayan ve çalışan Türk vatandaşlarının talebini karşılayan nasair, aynı zamanda her yıl hac ve umre ziyareti için bu ülkeye gideceklere de büyük kolaylık sağlıyor. İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'na 14 Mart 2011'de gerçekleştirilen ilk seferin ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan nasair Satış Müdürü Turki Al Jawini, “Türkiye'den 3 yeni noktayı uçuş ağımıza katarak nasair'in yurtdışı uçuş noktalarını 21'e çıkarttık. Nasair olarak geldiğimiz noktadan gurur duyuyoruz. Değerli yolcularımız için hizmet kalitemizi ve uçuş ağımızı geliştirmeyi sürdüreceğiz” dedi.

Türkiye'nin havacılık sektöründeki en büyük bölgelerden biri konumunda olduğuna dikkat çeken Al Jawini, “Ülkelerimiz arasındaki ilişkileri daha da geliştirmek için her hafta Cidde – İstanbul arasında 4, Cidde- Adana arasında ise 3 direkt sefer koyduk. Ayrıca haftada 2 olmak üzere Antakya-Cidde, Antakya-Riyad arasında direkt uçuşlar gerçekleştireceğiz” diye konuştu.

Embrarer E190s uçakları ile konforlu uçuş
Nasair'ın Türkiye seferleri; modern, konforlu Embraer E190s uçaklarıyla gerçekleştiriliyor. Yolcularına, temel değerleri olan “en iyi zamanlama”, “en iyi servis”, “genç filo” ve akıllı hizmet'' ile uygun fırsat ve seçenekler yaratarak seyahati daha ekonomik hale getiren nasair, düşük fiyatlı uçuşlar, koltuk seçenekleri,ön ödemelerde, bagajsız biletlerde fırsatlar ve indirimler sunuyor. Fırsatlara www.flynas.com internet sitesinden ve diğer tüm bilet satış kanallarından ulaşılabiliyor.

Bölgedeki en genç ve verimli yakıt kullanımına sahip uçak filosu ile yurtdışında 21, yurtçinde ise 6 noktaya haftada 500 tarifeli uçuş gerçekleştirdiklerini söyleyen Al Jawini, “Yakında yeni uluslararası uçuş noktaları açıklayacağız. Ayrıca direkt rezervasyonu kolaylaştıracak akıllı çözümler ve hizmet ile büyümeye devam edeceğiz” dedi.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.