22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

NASUH MAHRUKİ'YE BARIŞ ÖDÜLÜ

AKUT Başkanı Ali Nasuh Mahruki, 2002 yılından bu yana, GUSI BARIS ODULU VAKFI tarafından verilen GUSI BARIŞ ÖDÜLÜ'ne layık görüldü

NASUH MAHRUKİ'YE BARIŞ ÖDÜLÜ

23 Kasım 2009 / 10:00

TURİZMİN SESİ


Çalışmalarında üstün başarılar gösteren, dünyanın her köşesinden bugüne kadar 100 kadar seçkin bireye verilen ve en yüksek onurlardan biri kabul edilen ödüle, bu yıl Türkiye'den ilk defa Nasuh Mahruki layık görüldü. Nasuh Mahruki, 25 Kasım 2009 Çarşamba günü Filipinler'in başkenti Manila'da düzenlenecek olan ödül töreni ile ödülünü alacak. Mahruki, bir kısmı Filipinler Cumhurbaşkanı'nın himayesinde düzenlenecek ve yaklaşık bir hafta sürecek çeşitli etkinliklere de katılacak.

GUSİ BARIŞ ÖDÜLÜ'ne layık görülen AKUT Başkanı Nasuh Mahruki; dağcılık sporundaki uluslararası başarıları ve arama / kurtarma alanında toplumdaki öncülüğü ve sivil toplum örgütü liderliği nedeniyle, 'SPOR ve İNSANLIĞA KATKI' temalarında ödülü almaya hak kazandı.

GUSİ BARIŞ ÖDÜLÜ, insanoğlunun kabiliyetlerinin, ideallerinin ve değerlerinin en iyilerini ortaya çıkarmayı hedefliyor. Ödül, dünyanın değişik köşelerinde kendi konularındaki çalışmalarıyla, barışa katkı sağlayan ve insanlığa hizmet olarak önemli işler başaran seçkin liderlere veriliyor.

ETIHAD Havayolları, bu seçkin ödüle layık görülen Nasuh Mahruki'nin ulaşım sponsoru olmuştur. Nasuh Mahruki, 22 Kasım 2009 Pazar günü, saat 18:30' da Filipinlere hareket etmek üzere Dış Hatlar Terminalinde olacaktır.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.