22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

NEREDENNEREYE-COM HAVAYOLU ULAŞIMINA DA AÇILDI

15 yılı aşkın zamandır ulaşımda en doğru ve ekonomik bilet seçeneklerine yer veren neredennereye-com, havayolu ulaşımına da açıldı!

Neredennereye-com Havayolu Ulaşımına da Açıldı

24 Nisan 2015 / 21:21

TURİZMİN SESİ

neredennereye.com’da artık 800’den fazla uçak firmasının biletlerine online ortamda, en güvenilir koşullarda ulaşılabiliyor.Türkiye’de 15 yılı aşkın zamandır turizm ve seyahat için online bir ulaşım rehberi sunan neredennereye.com artık havayolu ulaşımına da açıldı. Kullanıcıları için hizmet yelpazesini genişleten neredennereye.com, 800’den fazla uçak firmasının biletine ulaşmak, karşılaştırma yapmak ve havada en uygun biletlere ulaşabilmenin yeni rehberi oldu.neredennereye.com Genel Müdürü Erol Demirtaş, bugüne kadar ulaşımda en iyi fiyat garantisi ve internette güvenli alışveriş ayrıcalığını sunan neredennereye.com’un uçak biletleriyle ilgili yeni hizmetinin başlamasıyla birlikte yeni bir döneme girildiğini söyledi. 
 
neredennereye.com’un yaygın ulaşım şirket ağı, hızlı ve güvenilir ekonomik bilet avantajlarını müşterileriyle buluşturarak çağın önceliklerini yakalamayı hedeflediğini anlatan Erol Demirtaş, “Ulaşımda kolay bilet alımında öncü olan neredennereye.com’da bugüne kadar Ulusoy, Metro, Varan gibi 90’ı aşkın otobüs firmasının otobüs biletlerinin alımına imkan tanındı. Bundan sonra ilave olarak THY, Atlas Jet, Lufthansa, Airfrance, British Airways, KLM, Sun Express, Anadolu Jet, Borajet gibi havayolu şirketlerinin uçak biletlerine de kolayca ulaşılabilecek. Şimdi en seçkin uçak şirketleriyle dünyanın herhangi bir yerine ulaşmak amacıyla, günün hangi saati olursa olsun neredennereye.com’u ziyaret edenler için ayrıcalıklı bir dönem başladı” dedi. 
 
neredennereye.com’da kullanıcılar belirttikleri tarih aralığında en uygun bilete ulaşabiliyor. Ayrıca iptal edilebilen biletlerde iade imkanı da sunuluyor. neredennereye.com Genel Müdürü Erol Demirtaş, kullanıcıların uçuş seferlerinin güncellenen iletişim bilgileri, güzergah, kalkış ve varış saatleri, fiyat ve kampanya bilgilerinden anında haberdar olabildiğini de açıkladı.  Erol Demirtaş, “Otobüs bileti, uçak rezervasyonlarınızı yaparken kullandığınız kişisel bilgileriniz, sitemizin alt yapısında mevcut olan SSL güvenlik sertifikası ile korunmaktadır. Firmalardan bağımsız bir ulaşım rehberi ve arama motoru gibi işleyen sistemimizde on-line otobüs bileti, on-line uçak bileti almak çok kolay, kendinize uygun ulaşım seçenekleriniz için neredennereye.com’dan alacağınız bir bilet ile yepyeni bir dünyaya yolculuğun ilk adımını atacaksınız.” diye konuştu.
Kaynak: Haber Kaynağı
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.