22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

NG SAPANCA’DA HİNTLİ BİR UZMAN DR. PRATAP’IN WELLNESS MENÜSÜ ÇOK DİKKAT ÇEKİYOR

İstanbul’a 1,5 saat mesafede olan NG Sapanca Yerli Yabancı Turistlerin Çekim Merkezi oldu

NG Sapanca’da Hintli bir uzman Dr. Pratap’ın Wellness Menüsü çok dikkat çekiyor

21 Ekim 2019 Pazartesi 21:20

TURİZMİN SESİ


NG Güral Sapanca Wellness & Convention Genel Müdürü Tezcan Özdemir; “Sapanca’da %70 doluluk oranına ulaşan otelimiz ile yerli ve yabancı turistlerin çekim alanı olduk“ dedi. NG Sapanca’ya  %50 toplantı, %50 ise tatilci misafirlerimiz var. Günübirlik ziyaretçilerimiz orman havasında restoranlarımızdan ve etkinliklerimizden faydalanabiliyorlar. 

ng-sapanca-clubng-sapanca-ng-gural-sapanca-wellness-convention-genel-muduru-tezcan-ozdemir.jpg

2020’nin ilk çeyreğinde hizmete almaya planladığımız NG Sapanca Club hemen yanımızda yükseliyor. Demo odalarımız hazır. NG Hotels ülke turizmine katkısını güçlendirirken NG Sapanca ve NG Sapanca Club  ile misafirlerine sunduğumuz hizmetleri arttırmış olacağız.

İSTANBUL'UN ARKA BAHÇESİYİZ
İstanbul’a 1,5 saat mesafede olan NG Sapanca otelimiz 2008 yılından beri bölgede hizmet veriyoruz. Geldiğimiz nokta itibariyle yıllık doluluğumuz %70 civarında. Konaklayan misafirlerimizin %50’sini toplantı amacıyla gelen, %50’sini de tatilci diyeceğimiz kitle olarak isimlendirebiliriz.

ng-sapanca-wellness-menusu.jpg

NG Güral Sapanca’da diğer otellerden farklı ürünler ile de toplantı misafirlerine hizmet veriliyor. Değişik çalışmalarımız var. Wellness Menüsü bunlardan bir tanesi. Hintli bir uzmanın Dr. Pratap’ın desteğiyle ustalarımızı eğiterek hayata geçirdiğimiz bir menü. Burada ki hedef hem sağlıklı hem yerinden hem taze ürünlerle misafirlerimize olabildiğince kalorisiz lezzetler sunabilmek. Misafirlerimizin de keyif alabileceğini ümit ediyoruz.

ng-sapanca-clubng-sapanca-ng-gural-sapanca-wellness-convention-genel-muduru-tezcan-ozdemir-3.jpg

BİZ ÇOCUK İLE WELLNESS’IN BİR ARADA OLABİLECEĞİNE İNANIYORUZ
Şu an çocuk olan bireyler gelecekte yetişkin olacaklar ve bu alışkanlığın çocukluktan kazanılmasının önemli olduğuna inanıyoruz. Geçen hafta Singapur’da katıldığımız kongrede de bunun altı vurgulandı.

ng-sapanca-clubng-sapanca-ng-gural-sapanca-wellness-convention-genel-muduru-tezcan-ozdemir-3-001.jpg

Eskiden Wellness ve Spa ile çocuk çok ilişkilendirilmezdi ama şimdi yeni öngörülerde çocukluktan itibaren bu alışkanlığın kazandırılması yetişkinlik döneminde bu geçişin daha kolay olacağı yani Wellness şemsiyesi altında yaşamın daha kolay olabileceği düşüncesini ortaya çıkarmış. İrlanda’da okullarda Wellness dersi konmuş yani ilkokul çağındaki çocuklara hayatımıza Wellness’ı nasıl katabilirizi öğretiyorlar ve çokta başarılı olmuş. 

ng-sapanca-clubng-sapanca-ng-gural-sapanca-wellness-convention-genel-muduru-tezcan-ozdemir-3-002.jpg

WELLNESS İÇİN ÇOK ÖZELİZ
Wellness deyince çok geniş bir şemsiye yani kullandığınız şampuandan tutun poşet kullanmamak gibi. Mesela şampuanın içinde katkı maddesi vs. olmaması gerekiyor. Biz burada Rebul markası ile işbirliği içindeyiz. Sadece konaklama yapan misafirlerimize değil, günübirlik kullanım sağlayan müşterilerimize de hizmet veriyoruz.

ng-sapanca-clubng-sapanca-ng-gural-sapanca-wellness-convention-genel-muduru-tezcan-ozdemir-3-003.jpg

 Eğer misafirlerimiz konaklamak istemezlerse günübirlikte gelip, kullanım sağlayabiliyorlar. Yaz aylarında hem dış havuzları, ormanı, restoranları kullanabiliyorlar. Kışın da Spa ve diğer her yeri kullanabiliyorlar. Rezervasyon yaptırmadan da gelebilirler ancak yoğun dönemlerde rezervasyon yaptırırlarsa daha iyi ve garanti olur.
 

Kaynak: Haber Kaynağı
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.