22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

NİHAT BÖYTÜZÜN’E NEPAL’DE ÖDÜL

Türkiye Seyahat Acenteleri Birliğinin 35 yıldır üyesi bulunduğu Dünya Seyahat Acenteleri Birlikleri Federasyonu (UFTAA) nın yıllık genel kurulu Nepal de yapıldı.

NİHAT BÖYTÜZÜN’E NEPAL’DE ÖDÜL

07 Aralık 2009 / 13:37

TURİZMİN SESİ


Nepal Başbakanı ve Turizm Bakanlarının açılışını yaptığı UFTAA Dünya Kongresinde Türsab'ı temsilen kongreye katılan Kamera Reklam ve Turizm Acentesinin sahibi Nihat BÖYTÜZÜN'e UFTAA HONOURS ödülü verildi.

Halen UFTAA'nın Yönetim Kurulu Onur Üyesi olarak görev yapan Nihat BÖYTÜZÜN'e bu büyük onur plaketi UFTAA nın Başkanı Mr.William TAN tarafından verildi.

Mr.Tan Singapur Seyahat Acenteleri Birliği Başkanı olarak ödül töreni esnasında Nihat BÖYTÜZÜN'e iki defa İstanbul da ve bir defa Filipinler de UFTAA Dünya Kongresi Başkanlığı yaptığını ve aynı zamanda eşsiz birikimleriyle UFTAA Denizcilik Komitesiyle Promosyon Komitesi Başkanlıklarını yürüttüğünü ,courier UFTAA magazini üç lisanda basarak Dünya Turizmine büyük katkıları olduğunu ve kendisiyle genel kurulun teklifi üzerine Ömür Boyu Yönetim Kurulu Onur Üyesi olarak çalışmaktan mutlu olduklarını bildirdi.

TÜRSAB ve Böytüzün'ü kutluyor başarılı çalışmalarının Türk ve Dünya Turizmine faydalı olmasını diliyoruz.

Türkiye'yi ve Türsab'ı temsilen Mr.Böytüzün Genel Kurul salonunda görülüyor.

UFTAA Yönetim Kurulu Onur Üyesi Nihat Böytüzün UFTAA Başkanı William Tan dan ödül alırken. Nepal Başbakanının , Nepal Turizm Bakanının, UFTAA Başkanının,Ağırlama Komitesi Başkanının açılış töreninde milli marşları dinledi




UFTAA Yönetim Kurulu

Nihat Böytüzün gala yemeğinde Mongoliya Seyahat Acenteleri Birliği Başkanı ile birlikte


UFTAA Üyeleri yemekte

Nihat Böytüzün Hindu Tapınağının önünde

Nepal de Türkiye'nin Başkonsolosu Mr.Khetan ile Senegalin İstanbul da ki Başkonsolosu Nihat Böytüzün Nepal de buluştular ve karşılıklı Turizm imkanlarını konuştular.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.