22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

NİHAT ÖZDEMİR’DEN BAŞKAN GÜL'E ZİYARET

Fenerbahçe Kulübü Başkan Vekili olan ve aynı zamanda Limak Holding'in ve Limak Oteller Zincirinin sahibi Nihat Özdemir, Kemer'e gelerek, Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül'ü makamında ziyaret etti.

NİHAT ÖZDEMİR’DEN BAŞKAN GÜL'E ZİYARET

07 Temmuz 2009 / 11:59

TURİZMİN SESİ


Başkan Gül'ün seçimi kazanmasının ardından tebrik ziyareti için geldiğini belirten Özdemir, “ Sayın Başkan Mustafa Gül'de bizler gibi çok iyi bir Fenerbahçeli. Kendisi ile çok eskilere dayanan bir dostluğumuz var. Tekrar Kemer Belediye Başkanlığına seçilen, Mustafa Gül'ü tebrik ediyorum, başarılar diliyorum.” dedi.

Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken, “ Sayın Nihat Özdemir Bey ile çok eskilere dayanan bir dostluğumuz var. Başarılı Turizmci işadamı ve Fenerbahçe Başkan Vekili olan Sayın Özdemir'in ziyareti bizleri son derece gururlandırmıştır. Teşekkür ediyorum.” Diye konuştu.

Bu arada ziyarette Kemer Belediye Başkan Yardımcısı Turhan Anatürk ile Başkan Mustafa Gül'ün oğlu İsmail Hakkı Gül'de hazır bulundu. Özdemir hasta bir Fenerbahçe'li olan İsmail Hakkı'ya bir söz vererek kendisini bir derbi maçta birlikte maç izleme sözü verdi. Futbolu çok seven İsmail Hakkı ise bu söz karşısında adeta havalara uçtu.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.