23 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

NİKKİ BEACH RESORT & SPA BODRUM,EĞLENCE VE KEYFİ YÜKSEK ENERJİ FELSEFESİYLE ÜST DÜZEY STANDARTLARDA SUNUYOR

Nikki Beach Resort & Spa’nın dünya çapında imzası olan şık ve çağdaş yüzü, benzersiz hizmet anlayışını yansıtıyor

Nikki Beach Resort & Spa Bodrum,Eğlence ve keyfi yüksek enerji felsefesiyle üst düzey standartlarda sunuyor

09 Haziran 2018 Cumartesi 13:00

TURİZMİN SESİ


Nikki Beach Resort & Spa Bodrum’da ruhunuzu dinlendirmek ve eşsiz Torba manzarasında Bayram tatilinizi keyfe dönüştürmek mümkün. Bayram boyunca aileniz veya arkadaş grubunuzla unutulmaz bir tatilin kapılarını aralayabilirsiniz. Her bir kişisel yolculuğa beklentilerin ötesinde deneyimler katan Nikki Beach Resort & Spa’nın dünya çapında imzası olan şık ve çağdaş yüzü, benzersiz hizmet anlayışını yansıtıyor. Nikki Beach Resort & Spa harika bir deniz tatili yaşamak isteyenlere kişiselleştirilmiş konaklama hizmetleri, keyfi huzura dönüştüren spa deneyimi, villalara özel havuzları ve servisleriyle ‘hayatı kutlamak’ felsefesini Bayram tatili boyunca da misafirlerine yaşatmayı bekliyor. 

Bodrum Torba’da doğal çevresine uyum sağlayacak şekilde tasarlanan Nikki Beach Resort & Spa Bodrum, büyüleyici bembeyaz dekorasyonu ve modern tarzıyla cenneti andırıyor. Meyve ağaçları içerisindeki yemyeşil bahçede yer alan tümü süit ve villa konseptinde tasarlanmış modern, ferah ve geniş, deniz manzaralı toplam 76 odada, beklentilerin ötesinde servislerle hizmet veriliyor. Özel yüzme havuzlu süitleri ve 4, 6 ve 7 odaya kadar çıkabilen özel tasarımlı villaları ile hayalinizdeki tatil konforunu yaşatıyor. Bodrum Milas Havalimanı’na 29 km, Bodrum merkezine ise 9 km mesafesiyle zahmetsiz ulaşım imkânı bulunuyor. Size Torba Körfezi’nin çarpıcı panoramik manzarası eşliğinde gün batımını seyretmek kalıyor. 24 saat açık Tone Gym’de ve Nikki Spa’nın sunduğu özel masaj ve spa deneyimi ile tüm stres ve yorgunluğunuzu geride bırakacaksınız.Minik misafirlerin de unutulmadığı otelde, Nikki Beach’te konaklayan ailelerin 2-9 yaş arası çocuklarını “Gymy Kids” yaz okulunda birçok eğitici ve eğlence dolu aktivite bekliyor. Bayram tatili boyunca aileleri tatilin keyfini çıkarırken minik misafirler sanata, spora, eğlenceye doyacak . 

Nikki Beach, mutfağıyla Bayram’da lezzet şöleni yaşatıyor
Tüm damak zevklerine uygun lezzetli atıştırmalıkları, yaratıcı kokteylleri ve yerel tatları muhteşem panoramik manzara ve gün batımı eşliğinde sunan Nikki Beach Resort & Spa Bodrum, özel menüleri ile lezzet deneyiminde de fark yaratıyor. Roof Top Sunset Dining konseptiyle hazırlanan menüler dünya mutfağının yanı sıra Ege Denizi’nin kıyı şeridinin etkileşiminden harmanlanan Ege Mutfağı’ndan özel lezzetler sunuyor. Bodrum’un en iddialı Sushi ustalarının hazırladığı lezzetli Sushi’ler de Nikki Beach’e uğramanız için adeta çağırıyor. 

Nikki Beach Restaurant & Beach Club 
Nikki Beach, Ege’nin turkuvaz sularında, Bodrum Yarımadası’nın güneyinde kalan Torba bölgesi sahilinde yer alıyor. Denize sıfır konumu, tekne sahipleri için tasarlanmış özel iskeleleri, mavinin tüm tonlarını görebileceğiniz tertemiz deniziyle kendinizi cennette hissedeceksiniz.

Nikki Beach Bodrum misafirlerine Beach Club, dış ve iç mekan restoran, havuz, havuz bar, sekizgen bar, VIP kabanalar, 2 katlı VIP teras, Nikki Beach lifestyle butik, konforlu şezlonglar ve bir VIP parti villası sunuyor. Masmavi deniz manzarasına nazır toplam yaklaşık 3000 metrekareye yayılan Nikki Beach Restaurant & Beach Club özel etkinliklerde 900 kişi, oturmalı olarak ise 600 kişiyi ağırlayabilecek şekilde beklentilerin ötesinde bir hizmetle tatilinizi unutulmaz kılmak için sizleri bekliyor. Eğlencenin ev sahibi Nikki Beach, dünya çapında 14 lokasyonunda da olduğu gibi en iyi müziği, en iyi performanslarla sunuyor. Bayram boyunca ilham verici çekiciliği ve enerji veren müziği ile Maya Azucena ve yüksek enerjili sahne şovları ve dinamik performansıyla Carlton J. Smith Nikki Beach’te eğlencenin dozunu arttıracak.  Nikki Beach’in ikonik eğlencelerinde DJ Mert Yenidünya’nın performansı yanı sıra, saksafon ve perküsyon şovları da yer alacak. 


 

Kaynak: Haber Kaynağı
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.