23 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

NON STOP EĞLENCE

İstanbul’un gözde mekanlarından Icebarist&Warm Lounge farklı tarzıyla her Çarşamba Karaoke konseptine yeni bir soluk getiriyor

NON STOP EĞLENCE

28 Ağustos 2012 / 13:51

TURİZMİN SESİ


Şehrin sıradanlaşan ve boğucu atmosferinden çıkmak isteyenler için kaliteli müzik ve eğlence alternatifi sunan Icebarist&Club Lounge, kendine has tarzıyla yarattığı karaoke konseptini her Çarşamba karaoke severlerle buluşturuyor.Icebarist&Club Lounge karaoke günleri Michael Jackson, Bon Jovi ,Cool & The Gang, Eurythmics, Whitney Houston, Prince, New Kids on the Block , Modern Talking gibi 80’ler popüler müziğinin efsanevi isimleriyle başlıyor. Bir nesli etkilemiş daha bir çok sanatçının artık klasikler arasına giren şarkılarıyla farklı bir karaoke deneyimi için 5 Eylül gecesi Icebarist&Club Lounge’da sizleri bekliyor.

icebaristclub-1.jpg

Tüm zamanların en büyük müzisyenlerinden 22 Grammy ödüllü Stevie Wonder’ın akıllara kazınmış şarkıları Icebarist’de yeni karaoke konseptiyle buluşuyor. Icebarist&Club Lounge, I Was Made to Love Her, Superstiton, Higher Ground, You Haven’t Done Nothing, I Just Called to Say I Love You gibi Stevie Wonder hitleriyle eğlenceli bir akşam için 12 Eylül gecesi sizi İstanbul’un en ‘cool’ mekanına davet ediyor.

icebaristclub.jpg

Non-stop bir eğlence anlayışı
Maslak’da bulunan Windowist Tower binasının altında yer Icebarist&Club Lounge, dünyaca ünlü heykeltıraş ve tasarımcılar tarafından tasarlandı. Hafta içi her gün 15.00’den 01.00’e kadar açık olan mekânda, Cuma ve Cumartesi geceleri ise eğlence 04.00’a kadar devam ediyor.


Rezervasyon için:
Eski Büyükdere Cad. No: 26 Maslak İstanbul
+90 212 214 74 44
[email protected]
www.icebarist.com

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.