22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

NORVEÇLİLER ÇEŞME VE FOÇA’DA

Bastıyalı Turizm İşletmeleri AŞ, bünyesindeki seyahat acentalarından biri olan BST Events seyahat acentası ile yıllar önce işbirliği yaptığı Norveç'in bilinen tur operatörlerinden Lilleput Reiser'in Türkiye partneri oldu

NORVEÇLİLER ÇEŞME VE FOÇA’DA

11 Mayıs 2009 / 18:48

TURİZMİN SESİ


Bastıyalı Turizm İşletmeleri AŞ, bünyesindeki seyahat acentalarından biri olan BST Events seyahat acentası ile yıllar önce işbirliği yaptığı Norveç'in bilinen tur operatörlerinden Lilleput Reiser'in Türkiye partneri oldu.Çeşme ve Foça destinasyonları için önümüzdeki günlerde başlayacak operasyon öncesinde, BST Events ve Lilleput Reiser'in organizasyonuyla Norveç'in önde gelen basın kuruluşlarından temsilciler bölgeye davet edildi. Bir hafta süren tur programında her iki ilçeyi de detaylı olarak tanıma fırsatı bulan basın temsilcileri, ilçe belediye başkanlarını ziyaret ederek bölgeler, yapılan ve yapılacaklar hakkında bilgi aldılar.

Ziyaretlerin ardından Foça ve Çeşme ile ilgili düşüncelerini paylaşan Lilleput Rejser'in sahibi Sayın Frode Shiotz, Foça'ya ilk kez 20 yıl önce geldiğini ve bu yıl yeniden geldiğinde her şeyin çok iyi korunduğunu gördüğünde çok sevindiğini belirtti. Dünyada hemen her destinasyon yapılaşma nedeniyle birbirine benzerken Foça'nın bakir kalmasının onu farklı kıldığına değindi. Sayın Shiotz ayrıca ilk kez çalışacakları Çeşme destinasyonunda da mevcut güzelliğin korunması temennisinde bulunduklarını ve yapılaşma konusunda alınan önlemlerin çok önemli olduğunu söyledi.

Başlayacak operasyonla ilgili BST Events seyahat acentası CEO'su Sayın Gülşah Bastıyalı ise Lilleput Reiser misafirlerinin bu sezon ülkemizden güler yüzle ayrılmalarının ileriki yıllarda hem sezonun uzatılması hem de kapasitenin artırılmasında çok önemli bir etken olacağının da altını çizdi. Yıllar sonra tekrar başlayan operasyonda Lilleput Reiser ile yeniden işbirliği içinde olmalarından duydukları memnuniyeti ifade ederek başarılı bir sezon geçirmeyi umduklarını söyledi.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.