22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

NOVATEL GAZİANTEP AÇILIYOR

Avrupanın en büyük otel zinciri olan Accor hotels grubu , Akfen GYO işbirliği ile 2005 yılından bu yana yatırımlarına devam ediyor

NOVATEL GAZİANTEP AÇILIYOR

07 Ocak 2010 / 14:31

TURİZMİN SESİ
Istanbul , Eskişehir ve Trabzon'da bulunan otellerinden sonra 08.Ocak 2010'da Novotel Gaziantep ve ibis Gaziantep otellerini hizmete açıyor .
Akfen GYO ve Accor Hotels Grubu , 2019 yılına kadar Türkiye'de 60 otel projesindeki yatırımlarını hızla gerçekleştiriyorlar . Avrupa'nın lider, dünyanın 3. büyük otelcilik devi Accor Hospitality'nin dunyada 4200'den fazla oteli bulunuyor .

58 ülkede 400'den fazla oteli ile dünyanın en büyük otel zincirlerinden biri olan NOVOTEL, 08 Ocak 'tan itibaren Gaziantep'te! Novotel, görünüş ve gösterişte hiçbir abartıya izin vermeden, son derece yalın ve modern bir dekorasyon konsepti ile, misafirlerin konforunu maksimize etmeye yönelik her türlü detayı düşünüyor. Misafirlerimize etkin mekan tasarımları, modern teknolojik alt yapısı ve maksimum servis anlayışı ile misafirlere bir otelde kendilerini evlerinin doğallığında olduğu kadar rahat hissettirecek her türlü ihtiyaçların eksiksiz karşılandığı, eşsiz bir otel ortamı sunuyor.

Dünyada 36 ülkedeki 800 otelinde çok büyük bir başarı grafiği ile hizmet veren Oteller zinciri “IBIS” artık Gaziantep'te . ibis Gaziantep ise konuklarına ekonomik fiyatlarla çok yüksek kalitede servis sunmayı başararak kendi kategorisinde rakipsiz olmayı sürdürüyor. Novotel Gaziantep bünyesinde bulunan Nov'Gaia , “ Gaziantep'in Yöresel lezzetlerinin “ uluslarası mutfak kültürünün kombine edildiği restaurant'tı ile Gaziantep şehir merkezinde hizmet vermeye başlıyor .
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.