22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

NOVİTAS TURİZM TIP KONGRESİ YAPIYOR

Uzun yıllardır başarılı kongre organizasyonlarına imza atan Novitas Turizm, bu hafta gerçekleşecek uluslararası tıp kongresi ile Türk ve Alman doktorları buluşturuyor

NOVİTAS TURİZM TIP KONGRESİ YAPIYOR

13 Haziran 2011 / 18:19

TURİZMİN SESİ
Kongre kapsamında, 12.Türk-Alman Endoskopi Günü 13 Haziran tarihinde Bezmialem Vakıf Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde düzenlenirken; 23.Türk-Alman Gastroenteroloji ve Hepatoloji Kongresi ise 14 Haziran tarihinde Cemal Reşit Rey Konser Salonu'nda gerçekleşecektir. Kongreye Türkiye ve Almanya'dan alanında otorite olarak kabul edilen Gastroenterologlar ve Onkologlar katılırken, konularında tıp dünyasındaki son gelişmeleri anlatacaklar. Kongreye, 150 hekimin katılımı bekleniyor.

Toplantının bilimsel ve sosyal organizasyonunu yapan Novitas Turizm; Almanya'dan katılan 50 civarındaki doktora, 4 gün boyunca İstanbul'un tarihi ve kültürel zenginliklerinin yanı sıra, Boğaz gezisi ile kentin büyüleyici güzelliğini yaşatacak. Kongre sonrası ise, Alman hekimlerin bir kısmının katılacağı, 10 günlük 'Azerbaycan, Ermenistan, Gürcistan turu' düzenlenecektir. Bu yıl kongrenin 23.'sü yapıldığı için kongre katılımcıları, geçtiğimiz yıllarda sayısız defalar Türkiye'nin tüm bölgelerini Novitas Turizm organizasyonu ile gezdiler. 2 yıldır da, yine Novitas Turizm organizasyonuyla, komşu ülkeleri gezmeye başladılar. Geçen yıl kapsamlı bir programla Suriye'yi gezmişlerdi. Bu yıl ise, 3 komşu ülkeyi (Azerbaycan-Ermenistan-Gürcistan) gezeceklerdir.

Kongrede, konularından başlıklar
Kongrede sırasında; safra yolu hastalıkları, Kronik hepatit C hastalarında yeni tedavi standartları, Hepatit B, Akut karaciğer yetersizliği, Endoskopik mukoza rezeksiyonu (EMR) Kistik pankreas lezyonlarında endosonografi, Gastrointestinal acillerde iltihabi ve neoplastik, mide-barsak hastalıkları tanısında BT ve MR kullanımı, Mide balonu uygulamasında kilo vermede gastrointestinal hormonlarda değişiklikler, Gastrointestinal hastalıklarda ilginç ultrasonografik görünümler gibi konularda tıp dünyasındaki son gelişmeler değerlendirilecektir.
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.