22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

NUA’DAN MASAJ VE BAKIM FIRSATI

Spa kültürünün Türkiye'deki yaratıcısı Richmond Nua Wellness Spa, 'Bestseller' masaj ve bakımlarını Ocak ayı boyunca tüm misafirlerine indirimli olarak sunuyor!

NUA’DAN MASAJ VE BAKIM FIRSATI

07 Ocak 2012 / 12:16

TURİZMİN SESİ
Yeni yılın gelişini en sevilen programlarıyla kutlayan Nua'da bu ay en çok tercih edilenlerin ayı oluyor. Sapanca Gölü'nün huzurlu ortamında alınan yalnız ya da çift kişilik spa programları, yüze canlılık veren Energy Lift bakımı ve Nua'nın imzası haline gelen Nua Signature masajı ile misafirler yeni yıla enerji dolu başlama imkanı buluyor. Türkiye'nin ilk ve tek destinasyon spası Richmond Nua Wellness Spa geçen yılın en çok tercih edilen masaj ve bakım programlarını 'Bestseller' ayında bir araya getiriyor. Ocak ayı boyunca bu programlardan birini ya da daha fazlasını alan herkes %10 indirimden faydalanabiliyor.

'Bestseller' paketine, masaj menüsünün en çok tercih edilen ve aromaterapi ile derin baskı masajının karışımından oluşan Nua Signature, hem lifting uygulaması hem de şekillendirme etkisiyle yüz bakımının vazgeçilmezi Energy Lift (FGF), 2 gecelik Nua Wellness deneyimi ve konaklamasız olarak sunulan Nua Spirit spa programları giriyor. İyi yaşam konusunda öncü çizgisiyle dikkat çeken Richmond Nua Wellness Spa misafirlerini Ocak ayı boyunca Nua Bestseller'ların tadını çıkarmaya davet ediyor.

Richmond Nua Wellness Spa : 0264 582 21 00
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.