22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

NÜKTEDAN BİR CAZ GECESİ

Raba Di Babba Grubu, 14 Kasım Cumartesi akşamı, “Raba Di Babba ile Nüktedân Bir Caz Gecesi” konsepti ile Taksim’de Jazz Company’de sahne alacak.

NÜKTEDAN BİR CAZ GECESİ

11 Kasım 2015 / 14:08

TURİZMİN SESİ

“İyi bir şey yap izi kalsın” şiarıyla jazz severlere dokunmaya devam eden Raba Di Babba Grubu, 14 Kasım Cumartesi akşamı, “Raba Di Babba ile Nüktedân Bir Caz Gecesi” konsepti ile Taksim’de Jazz Company’de sahne alacak. Özel repertuarları ile performans sergileyecek Raba Di Babba grubunun yanı sıra Kasım ayında; Fötr Blues Band, Olgun Açar Jazz Band, İlham Gencer & İpek Dinç Yüce, Funda Sezer &Latin Night, Uğur Güneş Band ve Nilüfer Verdi Arrangements, müzik severlerin buluşma noktalarından Jazz Company’de sahne alıyor olacak. 

“İyi bir şey yap izi kalsın” şiarıyla dokunduğu kulakları ısırmamaya özen göstererek kurulmuş, dinleyeni ilk temasta korkutmayacak kadar popüler, idolleşmeyecek kadar avangard bir müzik yapmayı tercih eden Raba Di Babba grubu, 14 Kasım Cumartesi akşamı Taksim’de Jazz Company’de sahne alıyor olacak. Metalaşmak için değil paylaşmak için çalıyoruz ve eğlenmeyi de önemsiyoruz diyen grup,  tam da bu sebepten; çeşitli müzik türlerini esin kaynağı olarak kullanıyoruz, her enstrümanı müziğine bir renk olarak katmayı, tarz seçmemeyi, tarzları farklı duyguları ifade edebildiği için seviyoruz diyor. Kendilerini Nüktedân hi-caz severler topluluğu olarak tanımalayan grubun özel performansı, 14 Kasım’da saat 22:00’de başlıyor olacak.
 
Raba Di Babba 
Vokal: Deniz Vuslat Öndersev 
Gitar: Erhan Çerçi 
Gitar & armonika: Gökhan Kılınçkıran 
Klavye: Ediz Sırgüven 
Bas: Emrah Küner 
Perküsyon: Aykut Türker 
Davul: Hakan Dilek
 
Yer: Jazz Company - Elite World İstanbul Otel
Adres: Şehit Muhtar Cad. No: 42 Taksim İstanbul
Tel: 0212 313 83 83 / [email protected] / www.eliteworldhotels.com.tr
 
Kaynak: Haber Kaynağı
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.