22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

ODEON, WTM LONDRA’YA DAMGASINI VURDU

ODEON Tours, dünyanın en önemli turizm fuarları arasında gösterilen World Travel Market-WTM Londra Fuarı’na damga vurdu

ODEON, WTM LONDRA’YA DAMGASINI VURDU

14 Kasım 2012 / 12:21

TURİZMİN SESİ


ODEON Tours Destinasyonlar Yönetimi Merkezi, üçüncü kez World Travel Market-WTM Londra Fuarı’na katıldı.İngiltere'nin başkenti Londra'da 33’üncü defa gerçekleştirilen World Travel Market WTM Londra Fuarı’na ODEON Tours, toplam 24 m2’lik stand alanı ile katıldı. Uluslararası yoğunluklu fuarda geleceğe yönelik birçok temas gerçekleşti.ODEON Tours, dünyanın en önemli turizm fuarları arasında yer alan ve bu yıl 33’üncü kez kapılarını açan World Travel Market Fuarı’nda yerine aldı. OTI Holding çatısı altındaki tüm tur operatörlerinin destinasyon hareketlerini merkezi bir yapı altında toplayan ODEON Tours Destinasyonlar Yönetimi Merkezi, 24 m2’lik standı ile fuarda boy gösterdi.

OTI Holding Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Bektaş, diğer yönetim kurulu üyeleri yanı sıra iştirak yöneticileri ve departman müdürleri de fuarda yerini aldı. ODEON Tours Destinasyonlar Yönetimi Merkezi; bu yıl Kültür ve Turizm Bakanlığı Müsteşarı Özgür Özaslan'ın başkanlık ettiği, Antalya Valisi Dr. Ahmet Altıparmak, Muğla Valisi Fatih Şahin, İzmir Valisi Cahit Kıraç, Tanıtma Genel Müdürü Cumhur Güven Taşbaşı ile turizm birlik başkanları ve turizmcilerinde bulunduğu Türkiye heyetiyle temaslarda bulundu.Odeon Tours; Türk heyeti yanı sıra gelecek yılın hazırlıkları kapsamında, çalıştığı 26 ülkenin de üst düzey bakan ve bürokratlarıyla buluşmalar gerçekleştirdi

‘1 milyon 900 bin turiste ulaşacağız’
Bu temasların önemine dikkat çeken OTI Holding Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Bektaş, “OTI Holding olarak; yer hizmetleri, tur operatörlüğü, seyahat acenteliği, otelcilik, havacılık ve güvenlik ana alanlarında faaliyet gösteren 15 iştirakimiz ve 3 bine yakın profesyonel çalışanımızla 26 ülkede, 5 kıtada turizme hizmet veriyoruz. Holdingimizin; 2012 sonuna kadarki planı, 1 milyon 900 bin turiste ulaşmak ve destinasyon sayımızı artırmak”

Ahmet Bektaş “Kaynak pazar potansiyelinin fazla olmasından dolayı, her yıl dünyanın birçok ülkesinden katılımcının ilgisini çeken Londra Fuarı’nın bu yıl da 50 bine yakın turizm profesyonelini ağırlaması bekleniyor. 2011 yılında toplamda 1 milyar 653 milyon Pound'luk iş anlaşması gerçekleştirilen fuarda, bu yıl rakamın daha üst seviyeye çekilmesi hedefliyor. Böylesine önemli bir fuarda ODEON Tours Destinasyonlar Yönetimi Merkezi olarak biz de yerimizi aldık” diye konuştu.

Bektaş, “Dünyanın sayılı turizm fuarları arasında yer alan WTM Londra Fuarı boyunca, ODEON Tours Destinasyonlar Yönetimi Merkezi olarak çalışmakta olduğumuz destinasyonların, fuara katılan partner acenteleri ve otelleri ile görüşmeler gerçekleştirdik. Müsteşar Özgür Özaslan'ın başkanlık ettiği Türk heyetiyle temaslarda bulunduk. Yabancı profesyonel ziyaretçilerle iletişim kurduk ve dışişleri bakanlarıyla ikili görüşmeler yaptık. Dünya turizminin kalbi, fuarlarda atıyor. Yeni destinasyon araştırmaları için nabız yokluyor, destinasyon seçimleri yapıyoruz. İştiraklerimizin müşteri potansiyellerini artırmak için turizm fuarlarında boy göstermeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu.
 

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.