22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

ÖDÜLE DOYMAYAN LİMAN

Kuşadası Yolcu Limanı – Ege Ports “Avrupa'nın Lider Yolcu Limanı“ kategorisinde World Travel Awards ödülüne aday

ÖDÜLE DOYMAYAN LİMAN

08 Nisan 2010 / 16:25

TURİZMİN SESİ
Son yıllarda ciddi başarılara imza atarak kruvaziyer limanı alanında Türkiye'yi uluslararası arenaya taşıyan, Ege Liman İşletmeleri'nin (Ege Ports) tarafından işletilen Kuşadası Yolcu Limanı dünyanın en itibarlı turizm ve gezi ödülleri olan World Travel Awards'a aday oldu. Dünyanın en güvenli limanlarından biri olarak gösterilen ve çok sayıda uluslararası ödül alan Kuşadası Yolcu Limanı'nın “Avrupa'nın Lider Yolcu Limanı” kategorisindeki bu son adaylığı ile tekrar uluslar arası platformdaki öneminin altı çizilmiş oldu.


1993 yılından beri dünya turizm ve gezi sektöründeki başarıları ödüllendiren, bu yıl 162 ülkeden 5000'den fazla katılımcının aday olduğu World Travel Awards (WTA) 2010 yılında “Avrupa'nın Lider Yolcu Limanı“ kategorisinde Ege Ports tarafından işletilen Kuşadası Limanı'nı adayların arasında gösterdi. World Travel Awards turizm ve gezi alanında 998 değişik kategoride gerçekleşecek, online oylama sonucunda 2010 yılının en başarılı turizm ve gezi projelerinin ödüllendirilecek. Kuşadası Yolcu Limanı'nın ve sektörün önde gelen isimlerinin başarısına damga vurmak için www.worldtravelawards.com/vote veya www.egeports.com sitelerinden 14 Ağustos tarihine kadar oy kullanmak mümkün.

Ödüle doymayan Liman…
Yapılan yatırımlar ve geniş pazarlama aktiviteleri ile Kuşadası Yolcu Limanı'nı operasyonel ve güvenli bir liman haline getirerek önemli başarılara imza atan Ege Ports, bugüne kadar çok sayıda yerli ve yabancı kuruluş tarafından verilen birçok ödülü kazanarak bu başarısını taçlandırdı. Dünyada denizcilikle ilgili yayınlar arasında en eski ve prestijli yayın olarak kabul edilen Lloyd's List tarafından düzenlenen Lloyd's List Türkiye Denizcilik Ödülleri'nde, Ege Ports, “Yılın Turistik Yolcu Limanı” ödülünü kazandı. Altın Çıpa, Skalite '07 ödüllerine layık görülen Ege Ports, dünyanın en önemli turizm örgütü Uluslararası Kurvaziyer İşletmecileri Birliği tarafından “Dünyanın En Güvenli Limanı” unvanının da sahibi oldu.
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.