22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

ÖDÜLLÜ YEMEKLER BOPHORUS TERRACE’DA

Hilton İstanbul Avrupa Aşçılık Kupasında birincilik kazanan yemeklerini Bosphorus Terrace Restaurant'da konuklarıyla buluşturuyor

ÖDÜLLÜ YEMEKLER BOPHORUS TERRACE’DA

21 Ocak 2011 / 20:42

TURİZMİN SESİ
Hilton İstanbul 198 Hilton Worldwide Oteli arasından galip gelmeyi başardığı ödüllü yemeklerini Boğaz manzarası eşliğinde Bosphorus Terrace Restaurant'da misafirleriyle buluşuyor. Executive Sous Chef Durmuş Şen ile aşçı Cumali Özırmak'ın Hilton İstanbul'a birincilik kazandıran menüsü Şubat ayı sonuna dek öğle ve akşam yemeklerinde konuklarının beğenisine sunulacak. Avrupa'nın en yetenekli şeflerinin yarıştığı, jüri üyeliğini sektörün ve gastronominin en önemli isimlerinin yaptığı Avrupa Aşçılık Kupası, geçtiğimiz günlerde büyük bir heyecana sahip olmuş ve Hilton İstanbul ekibi galip gelmeyi başarmıştı.

Başlangıç olarak naneli soya fasulyesi favası, pancar şurubu ve gevrek şitake mantarı ile servis edilen zeytinyağında terbiyelenmiş nefis bir Atlantik somon balığı, ana yemek olarak ise enginarlı gnocchi, kum midyesi, ıspanak ve sucuk yağı eşliğinde tavada morina balığı ile tam bir lezzet şöleni yaşacaksınız. Şubat ayı sonuna dek öğle ve akşam yemeklerinizde ödüllü yemekleri tadabilirsiniz.
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.