22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

OFFROAD TUTKUNLARI SAFRANBOLU’DA BULUŞTU

2015 Türkiye Offroad Şampiyonası’nın ilk yarışı, Karabük Offroad Kulübü KARDOFF tarafından 22 araç ve 44 sporcunun katılımı ile 21-22 Mart tarihlerinde Safranbolu’da gerçekleştirildi

Offroad Tutkunları Safranbolu’da Buluştu

23 Mart 2015 / 09:43

TURİZMİN SESİ


2015 Türkiye Offroad Şampiyonası’nda sezonun ilk yarışı Nissan Terrano ile yarışan Ahmet Ünlü-Ayhan Yıldırım ekibinin zaferi ile sona erdi. Kısa adı KARDOFF olan Karabük Offroad Kulübü tarafından 21-22 Mart tarihlerinde Safranbolu’da organize edilen yarış, seyircilerden de büyük ilgi gördü. 2 gün boyunca 7 etapta 22 araç ve 44 sporcunun mücadele ettiği yarışta, ilk gün orman etapları, ikinci gün ise Karabük Üniversitesi içerisinde oluşturulan engel etapları geçildi.

2015-turkiye-offroad-sampiyonasi,offroad-tutkunlari,3.jpg

Zorlu mücadele sonunda genel klasmanda ikinci sırayı Mitsubishi Pajero ile Ahmet Özsoy-Ali Özsoy elde ederken, üçüncülüğü kazanan ekip de Jeep Cherokee ile Hüsnü Taylan-Hasan Taylan oldular. Sınıf 1’de Suzuki Vitara ile Engin Başkurt-Serdar Atabey, Sınıf 2’de Suzuki Vitara ile Onur Alptekin-Tamer Akdağ, Sınıf 3’te Nissan Terrano ile yarışan Ahmet Ünlü-Ayhan Yıldırım ve Sınıf 4’te de Jeep Wrangler ile Kenan Özsoy-Ozan Yağcı birincilikleri paylaşan ekipler oldular.

2015-turkiye-offroad-sampiyonasi,offroad-tutkunlari,2.jpg

Türkiye Offroad Şampiyonası’nda 2.ayak yarışları, Vezirköprü Doğa Sporları ve Offroad Kulübü (VEZİROFF) tarafından 02-03 Mayıs tarihlerinde Samsun ili Vezirköprü ilçesinde yer alan Kunduz Ormanı’nda gerçekleştirilecek.

Kaynak: Haber Kaynağı
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.