22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

OFLAZ TURİZMİN FUAR ATAĞI

Oflaz Turizm, 8 – 11 Aralık 2011 tarihlerinde gerçekleştirilecek olan Travel Turkey İzmir fuarına katılarak hem kendisini hem de Kemer'i tanıtacak

OFLAZ TURİZMİN FUAR ATAĞI

01 Kasım 2011 / 10:54

TURİZMİN SESİ-Halil ÖNCÜ-KEMER


Kemer'de bulunan ve son yıllardaki yükselişi ile tüm dikkatleri üzerine çeken Oflaz Turizm'in fuar tanıtımları başlıyor. Türkiye'nin en önemli profesyonel turizm fuarlarından biri olarak kabul edilen “ Travel Turkey İzmir 2011” e katılacak olan Oflaz Turizm, bu fuar sonrasında da EMİTT İstanbul ve Rusya'daki MITT Moskova turizm fuarında yer alacak.
Stand kiralandı, tanıtım hazırlıkları başladı

Travel Turkey İzmir 2011 fuarı, 8 – 11 Aralık 2011 tarihlerinde gerçekleştirilecek. Fuar başta İzmir olmak üzere tüm Türkiye'nin turizm zenginlikleri, farklı destinasyonları yerli ve yabancı turizm yatırımcılarına, acentelere, satın alıcı ve tatil planı yapmakta olan son tüketicilere tanıtılacak. Fuar her yıl olduğu gibi bu yıl da çevre ülkelerden çok sayıda satın alıcıya ev sahipliği yapacak. Kültür ve Turizm Bakanlığı himayesinde düzenlenen fuara geçtiğimiz yıl 17 ülkeden 585 firma katılmış ve fuarı 30 ülke ve 51 ilden 15 bin 963 turizm profesyoneli ziyaret etmişti. Bu yıl, sektör temsilcilerinin ortak görüşü ile Hollanda'nın, 2011 Travel Turkey İzmir Fuarında partner ülke olacak.

Ozan Güven “Gelecek sezon için fuar tanıtım çalışmalarına hız verdik”
Oflaz Turizm Sahibi Ozan Güven yaptığı açıklamasında, başta Oflaz turizm olmak üzere Kemer'in tanıtımını yapmak için fuarlarda yer alacaklarını belirtirken, ilk hedefin ise Travel Turkey İzmir Fuarı olduğunu söyledi. Güven, “ Gelecek sezon için fuar tanıtım çalışmalarına hız verdik. Bu amaçla öncelikle çok önem verdiğimiz ve partner ülke olarak Hollanda'nın yer alacağı Travel Turkey İzmir Fuarında standımızı açacağız. Burada hem kendimizi hem de Kemer'in tanıtımını yapacağız. Bu fuara turizmde adı ön planda yer alan 20'yi aşkın ülke katılacak ve tanıtımlar yapacaklar. Ayrıca Türkiye'nin çeşitli destinasyonları da bu fuarda tanıtımlarını gerçekleştirecek. İzmir'de Oflaz Turizm ve Kemer'i en iyi şekilde tanıtacağız” dedi.

Ozan Güven, bu fuar sonrası EMİTT İstanbul ve Rusya'daki MITT Moskova turizm fuarında yer alacaklarını sözlerine ekledi.
Travel Turkey İzmir 2011 hakkında: Türkiye'nin turizm alanındaki en önemli buluşmalarından biri olan Travel Turkey İzmir Turizm Fuar ve Konferansı, bu yıl 8 - 11 Aralık 2011 tarihleri arasında İzmir'de Uluslararası İzmir Fuar Alanı'nda organize edilecek. 2010 yılında 17 ülkeden 585 firmanın katıldığı fuar nedeniyle İzmir'e 30 ülke (Almanya, ABD, Avusturya, Azerbaycan, Birleşik Arap Emirlikleri, Bosna Hersek, Filistin, Fransa, Hırvatistan, Hollanda, İngiltere, İran, İspanya, İtalya, Kanada, Karadağ, Kazakistan, KKTC, Kosova, Lübnan, Meksika, Mısır, Rusya, Senegal, Sırbistan, Suriye, Türkiye, Umman, Ürdün, Yunanistan)'den turizm profesyonelleri geldi. Dört gün süreyle açık kalan fuarı 15.963 kişi ziyaret etti.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.