18 Nisan 2024
  • İzmir23°C
  • İstanbul20°C
  • Antalya26°C
  • Ankara20°C

ÖGER TOURS'DAN AYRILAN SONGÜL GÖKTAŞ-ROSATİ BENTOUR REİSEN'DE

Bentour Reisen de flaş gelişme: Bentour Reisen Almanya Genel Müdürü görevine daha önce Öger Tours da bu pozisyonu üstlenmiş olan Songül Göktaş-Rosati yi getirerek, Yönetim ekibini güçlendirdi

Öger Tours'dan ayrılan Songül Göktaş-Rosati Bentour Reisen'de

10 Ocak 2020 Cuma 13:50

TURİZMİN SESİ


1 Mart 2020 tarihinde yeni görevine başlayacak olan Songül Göktaş-Rosati ile beraber Bentour Reisen öncelikli olarak Alman kaynak pazarın genişlemesini hedefliyor. Songül Göktas-Rosati 2001 yıl itibari ile Öger Tours firmasında aralırında Service-Center, Havalimanı ofisleri ve Product Management olan çeşitli görevlerin sorumluluğunu üstlenirken, 2015 yılı itibari ile Genel Müdürü görevine getirildi.

Bentour Reisen CEO’su Deniz Uğur: “Seyahat Acentalarımız her daim bizim birinci satış kanalımız olarak en önemli partnerlerimizdir” diye ifade ederken, “Özellikle Almanya kaynak pazarında imkanlarımızı genişletmek için yüksek potansiyel olduğunu görüyoruz. Hedeflerimize ulaşmak için Sayın Göktaş-Rosati ile en ideal isimle yolumuza emin adımlarla devam edebilmenin mutluluğunu yaşıyoruz” diye durumu değerlendirdi.

2004 yılında kurulan Bentour Reisen bugüne kadar olağanüstü bir yol kat etti. İstikrarlı bi şekilde portfolyosunu genişletmenin ve kararlılıkla seyahat acenta üzerinden pazarlamaya önem vermenin dışında, yeni veritabanı OTDS in kullanımı ile ilgili öncülerinden olması ile beraber yenilikleri ile Turizm deki veri kalitesinin yükselmesinde aktif rol aldı. OTDS nin en önemli uygulamalarından biri, kullanıcılarına uçuş alternatiflerini fiyat karşılaştırma penceresinde gösterebilmesidir.

Songül Göktaş-Rosati: “Bentour Reisen i yenilikçi, güçlü ve en önemlisi seyahat acentaları ile işbirliğine son derece önem veren bir tur operatör olarak tanıdım” diye Bentour Reisen e katılma kararını yorumlarken, “Herşeyden önce Bentour Reisen deki görevime de tecrübelerimi ve yüksek enerjimi katabileceğim. En önemli nokta da, Türkiye ye olan bağlılığımı ve sevdamı bu önemli misyonumla bağdaştırabilmek. Bentour Reisen ile beraber, iyi dostluklar kurduğum Seyahat Acentalar, otelciler ve havayolu şirketleri ile en kısa zamanda tekrar görüşebilmenin mutluluğunu yaşıyorum” diye duygularını ifade etti.

 

Kaynak: Haber Kaynağı
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.