22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

ÖGER TÜRK DÜSSELDORF – BALIKESİR SEFERLERİ BAŞLIYOR

ÖGER TÜRK TUR’un yazı müjdeleyen Düsseldorf – Balıkesir – Düsseldorf uçuşları başlıyor!

ÖGER TÜRK Düsseldorf – Balıkesir Seferleri Başlıyor

01 Nisan 2015 / 15:00

TURİZMİN SESİ

Türk-Alman Sivil Havacılığı'nda birçok alanda yeni ufuklar açan ve standartlarını daima kaliteden yana belirleyen ÖGER TÜRK TUR olarak, 1969 yılından bugüne Almanya’yı Türkiye’nin en yakın komşusu haline getirmek için birçok ilke imza atıyoruz. Geçen yıl bu başarılarımıza bir yenisini eklemek için başlatmış olduğumuz Düsseldorf – Balıkesir Koca Seyit (EDO) direkt seferlerinin 2. yılını sizlerle paylaşmaktan mutluluk duyuyoruz.

Yeni sezona 30 Mart tarihinde başlayacak olan Düsseldorf – Balıkesir Koca Seyit (EDO) karşılıklı direkt uçuşlarımız, 19 Ekim tarihine kadar vatandaşlarımıza her zamanki gibi konforlu bir seyahatin inceliklerini sunacak. Gurbetçilerimiz; Balıkesir, Edremit, Akçay, Ayvalık, Burhaniye ve Balıkesir’in diğer ilçelerine/köylerine diledikleri zaman ister tatil, ister gezi, isterse de aile ziyareti için rahatça ulaşmanın keyfini yaşayacak.

 
Her Pazartesi günü Düsseldorf’tan 10.15’de, Balıkesir Koca Seyit Havalimanı’ndan da 15.05’te gerçekleştirilecek olan karşılıklı direkt uçuşlarımızda 30 kg (maksimum iki parça) serbest yük hakkı ile özgürce uçabilmenin keyfini sürecek gurbetçilerimize şimdiden iyi yolculuklar ve bol güneşli tatiller diliyoruz. Uygun ve ekonomik biletlerimizi bölgenizdeki yetkili acentelerimizden ve
www.ottfly.com adresinden temin edilebilirsiniz.
 
Kaynak: Haber Kaynağı
Etiketler:
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.