22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

ÖĞRENCİLERE ÇEVRE EĞİTİMİ

Polat Renaissance İstanbul Hotel ile Deniz Temiz Derneği ortak bir çalışma gerçekleştirerek denizlerin temizlenmesi konusunda ilkokul öğrencileri için önemli bir çevre hareketi başlattı

ÖĞRENCİLERE ÇEVRE EĞİTİMİ

11 Mayıs 2010 / 00:43

TURİZMİN SESİ
Polat Renaissance İstanbul Hotel sosyal sorumluluk projeleri kapsamında, Deniz Temiz Derneği (Turmepa) ile ortak bir çalışma gerçekleştirerek denizlerin temizlenmesi konusunda ilkokul öğrencileri için önemli bir çevre hareketi başlattı.

Turmepa'nın otelin Çevre Komitesi'nde yer alan yöneticilerine verdiği eğitimci eğitimi ile otel yöneticileri Bakırköy, Yeşilköy ve Florya'da bulunan 9 ilkokulun 3. ve 4. sınıflarına yönelik seminerler gerçekleştirdiler. Nisan ayından itibaren gerçekleşen seminerlerde ortalama 1200 çocuğa eğitim verildi. Öğrencilere, fotoğraflar ve video sunumları ile interaktif olarak gerçekleştirilen seminerlerin sonunda, denizlerin temiz tutulması, küresel ısınma, çevre duyarlılığı ve bireylere düşen sorumluluklar konusunda bilinçlendirilmeleri ve konunun sahiplenilmesine katkı sağlamak amacı ile "Çevre Dedektifi Kimlik Kart"ları hediye edildi.

2010 yılı içerisinde başka okullarda da seminer verecek olan otel yöneticileri mümkün olan en fazla sayıda çocuğa ulaşıp çevre duyarlılığı konusunda bilinçlendirmek istiyorlar.
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.