23 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

OKAN ÜNİVERSİTESİ’NDE TURİZM SEMİNERİ

Okan Üniversitesi Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu (UBYO) Turizm ve Otelcilik Bölümü, turizm sektörünün özelliklerini ve inceliklerini öğrencileriyle paylaşmak üzere 'Turizm Seminerleri' düzenlemeye başladı

OKAN ÜNİVERSİTESİ’NDE TURİZM SEMİNERİ

09 Mart 2012 / 23:33

TURİZMİN SESİ


Öğrenciler seminerler kapsamında, otelcilik mesleğinin gereklerini tecrübe sahibi isimlerden öğrenecek.Okan Üniversitesi UBYO Turizm ve Otelcilik Bölümü, öğrencilerinin turizm sektörünü daha yakından tanıması için 'Turizm Seminerleri'ne ev sahipliği yapmaya başladı. Turizm Seminerleri'nin ilk konuğu ise Doubletree by Hilton İstanbul Old Town Otel Satış ve Pazarlama Direktörü İsmail İnözü oldu.

İnözü, kendi tecrübelerinden yola çıkarak, otel satış mesleğinin özelliklerini ve inceliklerini Okan Üniversitesi öğrencileri ile paylaştı. Hangi bölümde çalışırsa çalışsın, hangi işi yaparsa yapsın tüm otel personelinin aslında birer 'satış elemanı' olduğunu vurgulayan İnözü, “Satışçının ne söylediğinden çok nasıl söylediği önemlidir. İşin püf noktası budur” dedi. İnözü, öğrencilere Hilton Worldwide oteller zincirinin ve bünyesinde bulunan Doubletree by Hilton gibi 10 otelin de tanıtıldığı film gösterimiyle, bu otellerin diğer otellerden farklılıklarını açıkladı. Seminer sonrasında İsmail İnözü'ne, Okan Üniversitesi UBYO Turizm ve Otelcilik Bölüm Başkanı Doç. Dr. M. Onur Gülbahar tarafından teşekkür belgesi takdim edildi.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.