28 Mart 2024
  • İzmir14°C
  • İstanbul14°C
  • Antalya11°C
  • Ankara11°C

OLEG CASSİNİ; 2020 YILINDA ROTASINI AŞKA ÇEVİRİYOR

Dünyanın dört yüze yakın satış noktasında kadınlara tasarımlarıyla eşlik eden Oleg Cassini; 2020 yılında rotasını aşka çeviriyor

Oleg Cassini; 2020 yılında rotasını aşka çeviriyor

05 Mart 2020 Perşembe 22:21

TURİZMİN SESİ


Aşk Sana Yeter kampanyasıyla bahara merhaba diyen marka; Türkiye pazarındaki onuncu senesinde, evliliğin temelini oluşturan “aşk”ı sahipleniyor. Gelin ve damadın en stresli olduğu günlerden biri olan düğünlerde, planlanmayan ne olursa olsun; “Aşk sana yeter.” mesajıyla kadınlara ve eşlerine güç ve özgüven duygusunu vermeyi hedefleyen markanın E-Ticaret ve Pazarlama Müdürü Merve Giray kampanyayla ilgili yaptığı açıklamada; “Oleg Cassini, kuruluşundan bu yana aşk için tasarlayan ve aşkı kutlayan bir marka. Yarım asırdır gelinlik sektörünün dünya çapında öncülerinden. Bu sene hem Türkiye’deki onuncu senesini kutluyor hem de yeni sosyal dinamiklerinin gelişimine ayak uydurarak aslında herkesi “aşk”a davet etmek istiyor. 

OLEG CASSINI YARIM ASIRDIR SEKTÖRDE

Pazara bakıldığında düğün ekonomisi her ailenin bütçesine göre değişim gösterebiliyor. Hedef kitlemizin çocuğunluğunu oluşturan gelin adaylarımızla yaptığımız araştırmalar sonucunda; özellikle o gün için ekstra heyecanlı ve gergin olduklarını saptadık. Bu sene CRM odaklı Pazarlama stratejisi geliştirerek mevcut tüketicilerimize ve potansiyel tüketicilerimize “Bütçen, hava şartları, davetlilerin, hatta saçın bile tam hayalindeki gibi olmasa da yanında aşık olduğun kişi varsa her şey yolunda.” demek istedik. Değişen konjoktürel şartlarda; düğünlerin bir formaliteden çok aşkın kutlandığı samimi ve doğal anılar biriktirilecek okazyonlar olduğunu izleyiclerimize anımsatmak istedik. Bu sezon koleksiyonlarımızı da yine bu stratejiye göre oluşturduk. Kampanyanın yalınlığı ve aşka saygı duruşu; tamamen tüketici iç görüsünden ve markamızın asıl misyonu olan “mutluluk ve aşkı  paylaşmak”tan yola çıkarak tasarlandı.”dedi.

OLEG CASSINI GELİN VE DAMADIN EN GÜZEL ANLARI

Kreatif stratejisinin Kingdom İstanbul tarafından oluşturulduğu kampanyada; hayal dünyasında bir görünüm yakalanması için kristalize efektler özellikle kullanıldı. Six Senses Kocataş Mansion’un hayal dünyasına çevrilen atmosferinde çekilen reklam kampanyasında; gelin ve damadın en özel anları duygulsal bir tonla ele alınıyor. Dış sesin incelikle eşlik ettiği kampanyada; bir gelinin moralini aşıksa ve “o” yanındaysa hiçbir şeyin bozamayacağının altı özenle çiziliyor. Solovey Production Studio tarafından filme alınan reklam kampanyası transmedya bir kampanya olarak tüm dijital mecralarda hedef kitlesiyle buluşup onlara moral vermeyi amaçlayacak. 


 

Kaynak: Haber Kaynağı
Etiketler:
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.