22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

ÖMER FETHİ GÜRER’DEN NİĞDE’YE ZİYARET

Niğde Şeker Fabrika Müdürü Niyazi Develi ve kurum yöneticileri, memurları ve Şeker İş Sendika Başkanı Celal Tuğrul’u ziyaret etti

Ömer Fethi Gürer’den Niğde’ye ziyaret

24 Şubat 2016 / 15:56

TURİZMİN SESİ

Niğde CHP İl Başkanı Erhan Adem ,Merkez İlçe Başkanı Kamil Davarcı, Bor İlçe Başkanı Erdal Gevrekçi, İl Genel Meclis Üyesi Rasim Adem, Vekil Danışmanı Hacı Mustafa Çopur  ile fabrikayı ziyaret eden Niğde Milletvekili Ömer  Fethi Gürer,  Şeker Fabrikasının Niğde için önemine değindi. Fabrika sorunları ile yakından ilgilendiklerini kaydeden Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, geçici kadroda çalışan işçilerin asıl kadroya alınması yönünde TBMM’de yaptığı konuşma ve verdiği yazılı soru önergelerinden söz etti.

Çalışanların mağdur olmaması gerektiğini, pancar çiftçisinin sorunlarının da  giderilmesini istediklerini ifade eden Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer,  Şeker fabrikasının Niğde için önemini vurguladı.  Fabrikada özveri ile çalışan herkesi kutladıklarını ve başarılı bir üretim dönemi geçirildiğini de söyledi. “Her sorunda fabrikamızın da işçimizinde yanındyaız önemli olan Şeker Fabrikamızın gelişerek geleceğe taşınması” dedi.Fabrika Müdürü Niyazi Develi ziyaretten dolayı teşekkür etti. Fabrikanın Niğde için önemini bildiklerini, üretimin  en iyi şekilde devam ettiğini, uyumlu bir çalışma dönemi geçirdiklerini belirtti. Sendika Şube Başkanı Celal Tuğrul da işçilerin sorunlarını daha önce ilettiğini ve bu yönde yapılan çalışmalardan dolayı memnuniyetlerini belirtti.
Kaynak: Haber Kaynağı
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.