23 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

ONLİNE PAZARDA GÜCÜNÜ ARTTIYOR

Uçuştan 3 saat öncesine kadar geçerliliğini koruyan keyfe keder uçuş iptal sigortası, gelişmiş ve ürün anlamında çeşitlendirilmiş sistemin en önemli özelliği olarak vurgulanıyor

ONLİNE PAZARDA GÜCÜNÜ ARTTIYOR

01 Kasım 2014 / 16:42

TURİZMİN SESİ

Mika Tur’un online pazarda turizm sektörüne kazandırdığı uçak rezervasyon markası olan GTC, ses getirecek ürünleri ve ergonomik kullanımı ile birinciliğe oynuyor. Seyahat sektöründeki tüm ihtiyaçları tek bir ürün ile karşılamayı hedefleyen GTC rezervasyon sistemi, Mika Tur’un operatör kimliği altında öncelikli olarak Türkiye, Almanya ve Rusya başta olmak üzere global pazarda yer alabilmek için önemli bir adımı. 
 
mika-tur,gtc,mika-tur-ucak-urun-direktoru-taylan-karaca,2.jpg
 
Bu çerçevede dünyanın öncü rezervasyon sistemleri Galileo ve Amadeus ile anlaşma imzalayan Mika Tur, GTC markası altında, geleceğin turizm modeli olan “Konsolidasyon” anlayışı ile ürün çeşitlendirerek, seyahat acentelerinin karşısına, tatil olgusunu oluşturan 3 temel unsur “otel – uçak – transfer”   kombinasyonunu öncelikle kendi avantajlı ürünleri ile oluşturup, tüm seyahat çözümlerini sunan bir platform sunmayı amaçlıyor. Uygulama olarak diğer sistemlerde tespit edilmiş eksikler giderilerek, pazarın ihtiyaçlarına göre yeni ürün ve fonksiyonlar eklenerek geliştirilen GTC, ilk kez profesyonel olarak uçuş iptal sigortasını uyguluyor. Uçuştan 3 saat öncesine kadar geçerliliğini koruyan keyfe keder uçuş iptal sigortası, gelişmiş ve ürün anlamında çeşitlendirilmiş sistemin en önemli özelliği olarak vurgulanıyor. Çok düşük bir ücret karşılığı yapılan sigorta sayesinde tüketiciler artık biletlerini yakmadan uçuşa 3 saat kaldığında bile iptal ettirebilecekler.
 
Mika Tur Uçak Ürün Direktörü Taylan Karaca’nın ifadesine göre Mika Tur, 1 ila 15 milyon TL arasında proje yatırımı gerektiren rezervasyon sistemi GTC markası ile ilk yıl için % 30’luk ciro artışı hedefliyor. Mika Tur’un var olan rezervasyon sistemine 500 bin TL gibi bir ek yatırım yapılarak geliştirilmesiyle oluşturulan sistem sayesinde low cost havayolu şirketlerinin uçuşları, charter uçuşları ve entegrasyonları dahil edilebiliyor. Bu nedenle, gelecek yıl için hedeflerinin yurtdışı olduğunu belirten Karaca şunları söylüyor: “Bu yatırımı daha da geliştirdikten sonra hedefimiz bu sistemi global pazarlarda müşteri karşısına çıkarmak. Avrupa pazarı özellikle; Almanya ilk tercihimiz. Bir sonraki adım ise Ortadoğu ve Rusya pazarı olacak.”
Kaynak: Haber Kaynağı
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.