22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

ONUR AİR'DEN BAYRAMDA 16 EK SEFER

Onur Air, Bayram Haftası olarak değerlendirilen 18 - 22 Eylül 2009 tarihleri arasında Antalya, İzmir, Bodrum, Dalaman, Trabzon ve Diyarbakır hatlarında 16 ek sefer düzenliyor

ONUR AİR'DEN BAYRAMDA 16 EK SEFER

17 Eylül 2009 / 16:49

TURİZMİN SESİ
Adana hattında ise filosundaki büyük uçaklarla sefer yapacak olan Onur Air'in tüm hatlardaki doluluk oranı bugün itibariyle yüzde 85'i buldu. Ramazan Bayramı tatili süresince günde ortalama 40 iç hat seferi yapacaklarını söyleyen Onur Air yetkilileri, en yoğun seferlerin Antalya, Bodrum, İzmir, Diyarbakır, Trabzon ile Adana hatlarında gerçekleşeceğini söylediler. Onur Air'in en çok talep alan hattı ise kültür turları kapsamında Diyarbakır. Bayram tatilinde yazın son döneminin keyfini çıkarmak isteyenler ise Antalya, Bodrum ve İzmir uçaklarını günler öncesinden doldurdu.

Bayram haftasında günde ortalama 7 bin yolcu taşıyacak olan Onur Air, söz konusu günlerde havalimanı girişlerinde kuyruklar oluşabileceğinden yolcuların uçaklarına yetişememe gibi mağduriyet yaşamamaları için uçuş saatinden en az 1,5 saat önce havalimanında bulunmalarını ve havalimanına bağlantı veren yolların yoğunluğu nedeniyle toplu taşıma araçlarının kullanılmalarını öneriyor.
Etiketler:
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.