22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

OPTİMUM OUTLET’E DANS GÖSTERİLERİ

Adana Optimum'da 9 Mayıs, İstanbul Optimum'da 11 Mayıs'ta saat 19:00'da gerçekleşecek dans gösterileri ücretsiz olarak izlenebilecek

OPTİMUM OUTLET’E DANS GÖSTERİLERİ

07 Mayıs 2011 / 19:24

TURİZMİN SESİ
Rönesans Holding ana sponsorluğunda düzenlenen 1. Uluslararası Ankara Dans Festivali'ne onur konuğu olarak gelen Slovakya'dan Sabinovcan Müzik ve Dans Grubu ile Estonya Halk Dansları Topluluğu, Ankara'dan sonra İstanbul ve Adana Optimum Outlet Alışveriş Merkezlerinde sanat severlerle buluşacak.

Adana Optimum'da 9 Mayıs, İstanbul Optimum'da 11 Mayıs'ta saat 19:00'da gerçekleşecek dans gösterileri ücretsiz olarak izlenebilecek.

İstanbul Optimum Outlet ve Eğlence Merkezi, “Optimum Outlet' te Mutlu Ziyaretçiler” konseptinde gerçekleştirdiği etkinlikleri, bütün yıla dağılan organizasyonlarıyla ziyaretçilerine mutlu anlar yaşatarak alışveriş keyfine ayrıcalık katıyor. 2010 yılını üst üste aldığı ödüllerle kapatacak olan İstanbul Optimum Outlet, ICSC (Uluslarası Alışveriş Merkezleri Birliği)'nin Prag'da düzenlenen Avrupa Konferansı'nda “Avrupa'nın En İyi Outlet'i” seçilerek Türkiye'den ödüle layık görülen tek AVM olduktan sonra AMPD (Alışveriş Merkezleri ve Perakendeciler Derneği) tarafından da Türkiye'de ”Yılın En İyi Outlet'i” seçilerek sektörde 2010 yılına damgasını vurdu.

İstanbul Optimum Outlet Hakkında Ayrıntılı Her Şey İçin:
E- 5 Üzeri Göztepe / Kadıköy – İstanbul
Tel: 0 (216) 664 14 14
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.