22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

ORHAN GENCELİ YENİ GÖREVİNE BAŞLADI

Kariyerinde bir çok otel ve turizm işletmesi açılışı ve yeniden yapılanması bulunan Orhan Genceli, Maritim Pine Beach Yiyecek İçecek ile Bünyedeki Belek Convention Center'in başına Orhan Genceli'yi getirdi

ORHAN GENCELİ YENİ GÖREVİNE BAŞLADI

11 Eylül 2011 / 13:43

TURİZMİN SESİ
Bölgenin Resortta iddialı, kongrede lider otellerinin başında gelen Maritim Pine Beach ve Belek Convention Center da Yiyecek İçecek ve Kongreden sorumlu Otel operasyon müdürü olarak görev yapacak Orhan Genceli sektörün genç duayenlerinden ve gittiği her işletmedeki farklı ve kaliteli hizmet ve yönetim tarzıyla, gerek kurucu rolde gerekse birçok sosyal yapılaşmada görev alarak sektörün ve çalışanlarının gelişmesinde katkı sağlamasıyla bilinmektedir.

İstanbul Anadolu Otelcilik Lisesi, Turizm işletme ve Florida International Universty de Yiyecek ve İçecek Ürün yönetimi üzerine yüksek lisans eğitimlerine sahip olan Orhan Genceli sektörde okurken kariyer yapan başarılı yöneticilerden biri olarak da tanınmaktadır. Genç yaşına rağmen donanımlı alt yapısı ve Tüm dünyayı dolaşarak edindiği zengin vizyonuyla sektörün renkli kişiliklerindendir.

Genceli daha önce Hyatt Regency İstanbul, Intercontinental Hotel Astana Kazakistan, Royal Caribbean International -Miami ABD, Grand Cevahir Otel ve Kongre Merkezi, Dorint International ve Sirkeci Grup Otelleri, Dedeman Şile ve Bulgaristan, Leogrand Hotel & Convention Center Moldova'da görev yapmıştı. Orhan Genceli'nin gelmesiyle Resort ve kongre altyapısıyla zaten güçlü olan Maritim Pine Beach Belek otelin, hizmet ve yönetim kalitesinin de daha üst düzeye çekerek, bölgenin önemli otellerinden biri olduğunu gösterecektir.
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.