28 Mart 2024
  • İzmir14°C
  • İstanbul14°C
  • Antalya11°C
  • Ankara11°C

ORKUN PETEKÇİ ELİTE WORLD OTELLERİ’NİN YENİ COO’SU OLDU

30 yıldan uzun süredir turizm ve otelcilik sektöründe bir çok ulusal ve uluslararası otelde görev yapan Orkun Petekçi, Aralık 2021’den itibaren Elite World Hotels COO’su olarak görev yapmaya başladı

Orkun Petekçi Elite World Otelleri’nin yeni COO’su oldu

05 Ocak 2022 Çarşamba 13:56

TURİZMİN SESİ


Konfor, şıklık ve misafirperverliği bir arada sunan Türkiye’nin yerel otel zinciri Elite World Otelleri’nin yeni COO’su Orkun Petekçi oldu. İstanbul Üniversitesi Turizm ve Otelcilik ve Anadolu Üniversitesi Ekonomi Bölümü’nden mezun olan Orkun Petekçi, kariyer hayatına Mim Hotel Istanbul’da başladı. Ardından Çırağan Palace Kempinski,  Conrad İstanbul Bosphorus’da ön büro departmanında görev yaptıktan sonra 5 yıl Hyatt Regency İstanbul’da Ön Büro Departmanı Müdürlüğü görevini üstlendi. 2006 yılında Novotel İstanbul Zeytinburnu Otel’in açılışında Otel Müdür’ü olarak görev aldı, sonrasında Novotel & Ibis İstanbul Zeytinburnu Otelde Genel Müdürlük, son olarakta Accor Hotels’de Operasyonlardan Sorumlu Başkan Yardımcısı olarak 8 yıl görev yaptı. 

Orkun Petekçi 2021 yılının Aralık ayı itibariyle Elite World Hotels CEO’su olarak görev yapmaktadır.  Elite World Otelleri’nin yeni COO’su Orkun Petekçi gerçekleştirdiği açıklamada turizm sektöründe kısa bir sürede yıldız bir marka olan Elite World Hotels’de görev yapmaktan çok büyük bir onur duyduğunu belirtti.  Petekçi sözlerine şöyle devam etti: “Çalışma arkadaşlarım ile beraber Elite World markasını en üst seviyelere taşıyacağımıza inanıyorum. Yurtdışına açılarak Türkiye’nin en iyi uluslararası otel zincirlerinden biri olma yolunda emin adımlarla ilerleyeceğiz” dedi. 
 

Kaynak: Haber Kaynağı
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.