22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

ORLANDO POW WOW TURİZM FUARI

Turizm sektörünün en önemli uluslararası fuarlarından “Pow Wow” bu yıl 15-19 Mayıs 2010 tarihleri arasında Orlando'da gerçekleştirilecek

ORLANDO POW WOW TURİZM FUARI

20 Ocak 2010 / 18:20

TURİZMİN SESİ


Amerika'nın tanıtımına katkıda bulunmak ve ülkeye seyahati geliştirmek amacıyla kurulan Travel Industry Association'ın (TIA) düzenlediği Pow Wow Orlando, bilgisayar destekli olarak önceden organize edilen randevularla etkin iş görüşmelerine olanak tanıyor. Amerika'nın her bölgesinden 1000'in üzerinde turizm örgütü ve sektörün her kategorisinden temsilciler (havayolu, otel, acenta v.b), 70'i aşkın ülkeden 1500'e yakın uluslararası müşteri ile bu fuarda buluşuyor.

Pow Wow, turizm acentaları yetkililerinin eyalet eyalet gezmeden, daha az maliyetle, daha güçlü iş anlaşmaları yapmalarına olanak tanıyor. Bu yıl 42. düzenlenen Pow Wow; katılımcı sayısı, başarılı iş bağlantıları ve organizasyon kalitesiyle turizm sektörünün en dikkat çeken fuarları arasında yer alıyor ve fuarda yıllık 3,8 milyar dolara yaklaşan iş anlaşmaları yapılıyor.

Türkiye'den Pow Wow fuarına katılmak isteyen acenta yetkililerinin Türkiye Danışma Komitesine başvuruda bulunması gerekiyor. Pow Wow Uluslararası Danışma Komitesi Türkiye Başkanlığını üstlenen Seyhan Ayel Girit, Türkiye'nin önde gelen turizm profesyonellerini 3 Şubat'a kadar süren indirimli başvuru ve ödeme dönemini kaçırmamaları için uyardı. Fuar katılım bedeli indirimli başvuru tarihi olan 3 Şubat'a kadar 695 $, 3 Şubat tarihinden sonra ise 995 $ olarak uygulanacak.

Katılım için Uluslararası Danışma Türkiye Komitesi'ne 0212 296 54 20 nolu telefondan veya [email protected] adresine mail atarak ulaşabilirsiniz.
www.tia.org/powwow  

Etiketler:
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.