22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

OTED’TEN HALİL ÖNCܒYE TEŞEKKÜR

OTED Alanya Housekeeperlar Balosu Alanya Doğanay Otel'de gerçekleştirildi

OTED’TEN HALİL ÖNCܒYE TEŞEKKÜR

09 Nisan 2011 / 20:00

TURİZMİN SESİ


OTED Alanya Housekeeperlar Balosu Alanya Doğanay Otel'de gerçekleştirildi. Gecede meslekte 20 yılını dolduran üyelerden Sema Yürütür'e,Neriman Sarı'ya ve Filiz Üpek'e ve gecenin yapılmasında katkıları bulunan Diversy Kimya Alanya bölge sorumlusu Cengiz Dik'e plaketler verildi. Yaklaşık 200'ü aşkın OTED üyesi ve misafirinin katıldığı gecede ayrıca, OTED Alanya Şubesinin yapmış olduğu eğitim toplantıları ve çalışmalarını kurulduğu yıldan bu yana basında paylaşarak destek veren, TUYED ( Turizm Yazarları Derneği ) üyesi olan www.turizmdosyasi.com  un sahibi Halil Öncü'ye de bir teşekkür plaketi verildi. Öncü plaketini, OTED Alanya Şubesi Başkanı Hakan Halit Yeni'nin elinden aldı.

Geceye OTED Merkez yönetim Kurulu üyeleri de katılırken, yine OTED Alanya Şubesine sponsorluk anlamında büyük katkıları olan Diversy Kimya Bölge Bayii Yalçınlar Otel Ekipmanları sahibi Ali Yalçın ve Genel Müdür Zeki Korkmaz gecede yerini aldı. Geceye ulusal ve yerel anlamda yayın yapan çok sayıda basın mensubu da katıldı.

OTED'den 2007'den, 2011'e uzanan dönem
OTED Başkanı Hakan Halit Yeni yaptığı gecede yaptığı konuşmasında, “Saygı değer Dostlarımız, Üyelerimiz ve Meslektaşlarımız bildiğiniz üzere 5 Nisan da her yıl düzenli olarak Oted Alanya Housekeeperlar Balosu gerçekleştirmekteyiz. Amacımız tüm dostlarımız ve meslektaşlarımızla bir araya gelerek dayanışma ve kaynaşma içersinde sezona iyi bir moralle girmektir. Temizlik, Eğitimi ve Dekorasyonu Derneği OTED Alanya şubemizi bildiğiniz üzere 08.11.2007 tarihinde büyük bir heyecanla faaliyete geçirmiştik.

Yaklaşık 600 kişilik davetlinin katıldığı görkemli bir baloyla OTED Alanya'yı ilan etmiştik .Daha dün gibi, zaman su gibi akıp gitti , dünden bu güne acısıyla tatlısıyla , iyisiyle kötüsüyle o kadar çok şey yaşadık ki her biri hatıralarımızda,anılarımızda yerlerini çoktan aldı bile. Bu gece ise bu balomuzun 5. sini düzenliyoruz. Bugün bu gecenin düzenlenmesinde katkılarını esirgemeyen sponsorlarımıza, yine bu meslekte 20 yılını dolduran üyelerimize ve yine bizleri her zaman destekleyen basımızın güzide temsilcisi www.turizmdosyasi.com sahibi Halil Öncü'ye de bir teşekkür plaketi veriyoruz. Herkese çok teşekkür ediyorum. İyi eğlenceler diliyorum.” dedi.

Araştırmacı, doğru haber, doğru bilgi ve tarafsız yayıncılık anlayışı
OTED Alanya Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Halit Yeni Öncü'ye verdiği plaket için “ Araştırmacı,doğru haber, doğru bilgi ve tarafsız yayıncılık anlayışınızla bugüne kadar yapmış olduğunuz başarılı çalışmalarınızdan dolayı, Otel, Temizlik, Eğitimi ve Dekorasyon Derneği ( OTED ) Alanya şubesi olarak tebrik eder, başarılı çalışmalarınızın devamını dileriz” şeklinde konuştu.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.